Cairo rondreizen

Geniet van onze Cairo Rondreizen. Er zijn veel activiteiten te doen en te zien in Caïro. met onze Cairo vakantiepakketten helpen we je om alle tours in Caïro zoals , het Egyptisch Museum & Piramides van Gizeh, de  Sfinx  Memphis en Sakkara . Citadel en het oude Caïro, dagtocht naar Luxor vanuit Caïro per vliegtuig. Overnachtingstour naar Luxor vanuit Caïro per vlucht. Neem je vakantie en geniet van je vakantie in Caïro. Excursiesegypte geven je de kans om te genieten van Cairo-excursies naar de meest aantrekkelijke bestemmingen in Egypte, we hebben verschillende tours-pakketten vanuit Cairo. Sommige van onze tourpakketten in Caïro die je bijna niet kunt missen, zijn onder meer reizen naar Egypt Desert en oases, Fayoum, Baharyia, Siwa oasis The Pyramids Of Medium. De piramides van Hawara, Nijlcruises en Abu Simbel vanuit Caïro, je zult merken dat excursies en dagtochten in Caïro veel te bieden hebben.

Excursies Egypte 10 daagse Egypte rondreis vanuit Hurghada

10 daagse Egypte rondreis vanuit Hurghada

Ben je op zoek naar geweldige rondreis vanuit Hurghada om de schoonheid van Egypte te ontdekken? met ons 10-daagse rondreisarrangement vanuit Hurghada. je kunt de hoogtepunten van Egypte zien, zoals de piramiden van Gizeh, het Cairo Museum, de witte woestijn. Abu Simble-tempels, de vallei der koningen, boek nu online uw tourarrangement vanuit Hurghada.

VanEUR 1'250
Boek Nu!
Excursies Egypte 10 daagse rondreis Caïro en Nijlcruise Kerstvakantie

10 daagse rondreis Caïro en Nijlcruise Kerstvakantie

We bieden 10 daagse rondreis Caïro en Nijcruise Kerstvakantie,bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptische museum,reis vervolgens naar Aswan en geniet van uw 5-sterren Nijlcruise-rondreizen, vanaf Aswan naar Luxor verken de magische locaties tussen Aswan en Luxor.

VanEUR 1'250
Boek Nu!
Excursies Egypte 10 daagse rondreis Egypte Cairo Nijlcruise en Rode Zee

10 daagse rondreis Egypte Cairo Nijlcruise en Rode Zee

Geniet van 10 daagse rondreis Egypte Cairo,Nijlcruise en de Rode Zee,2 nachten in Caïro bezoek aan de piramides van Gizeh,het Sfinx en Cairo museum vervolgens 3 nachten Nijlcruise daarna rijden naar Hurghada en geniet van 3 nachten Ontspannen in Hurghada.

VanEUR 950
Boek Nu!
Excursies Egypte 10 daagse rondreis Egypte Cairo Nijlcruise en Rode Zee

10 daagse rondreis Egypte Cairo Nijlcruise en Rode Zee

Geniet van 10 daagse rondreis Egypte Cairo,Nijlcruise en de Rode Zee,2 nachten in Caïro bezoek aan de piramides van Gizeh,het Sfinx en Cairo museum vervolgens 3 nachten Nijlcruise daarna rijden naar Hurghada en geniet van 3 nachten Ontspannen in Hurghada.

VanEUR 1'600
Boek Nu!
Excursies Egypte 12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam

12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam

12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam inclusief Cairo met Nijlcruise 6 nachten in Marsa Alam in 5 sterren Hotel,1 nacht in Cairo 5-sterrenhotel, 4 nachten Nijlcruise tussen Luxor en Aswan, bezoek Piramiden van Gizeh en het Egyptisch Museum, Luxor, Aswan en Abu Simble temples,Boek nu online met Excursiesegypte.nl

VanEUR 1'115
Boek Nu!
Excursies Egypte 17 daagse rondreis door Egypte

17 daagse rondreis door Egypte

Geniet van een 17-daagse rondreis door Egypte, inclusief Alexandrië, Siwa-oase, het Sint-Catharinaklooster, de piramides van Gizeh en de Sfinx, ontdek de witte woestijn en de oase van Baharyia, Wadi El Hitan, Dendera en Abydos temples, Nijlcruise van 4 nachten tussen Aswan en Luxor, tempels van Abu Simbel, de vallei van de koningen en ontspan op de Nijlcruise

VanEUR 1'650
Boek Nu!
Excursies Egypte 2 daagse excursie naar Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

2 daagse excursie naar Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

We bieden een twee daagse excursie naar Aswan en Abu Simbel vanuit  Hurghada -hotels.Bezoek Aswan attracties,de stuw dam, de tempel van Phiala ( Godin Isis op het eiland van  Phiala,de onvoltooide obelisk en zeil op de Nijl met Felucca en bezoek Abu Simbel temples,de tempel van Ramses en  tempel van de koningin Nefertari.

VanEUR 330
Boek Nu!
Excursies Egypte 2 daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

2 daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

Geniet van Prive twee daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada,Bezoek de hoofdstad van Egypte met zijn Beroemde Pyramiden van Giza en het Egyptisch Museum ,Vlieg naar Luxor overnachten in luxor en de volgende dag bezoek aan de vallei der koningen,de kolossale beelden van Memnon,Karnak tempel en rijden naar Hurghada 

VanEUR 430
Boek Nu!
Excursies Egypte 2 daagse Nijl Cruise excursie vanuit Marsa alam

2 daagse Nijl Cruise excursie vanuit Marsa alam

Geniet van 2 daagse Nijlcruise excursie Tussen Edfu en Aswan vanuit Marsa alam,Rijden door de Prachtige oostelijk woestjn,Bezoek Edfu temple,varen op de Nijl met Felucca,kijken de zonsondergang vanuit u het dak van u Nijlcruise.Bezoek aan Aswan dam,Phiala tempel en onvoltooide obelisk en rijden naar Marsa alam

VanEUR 260
Boek Nu!
Excursies Egypte 2 Day Scuba Diving Course Trip in Port Ghalib

2 Day Scuba Diving Course Trip in Port Ghalib

The Scuba Diver course is a subset of the Open Water Diver course. If you’re short on time but still want to become a diver, the Scuba Diver rating is the right choice for you - particularly if you expect to go scuba diving primarily with a dive guide. Your maximum depth is 12 meters. This course is an intermediate step for earning your Open Water Diver certification if that’s your ultimate goal, and you can continue your diving education anywhere in the world.

VanEUR 300
Boek Nu!
Excursies Egypte 2 Days trip luxor and Cairo from Safaga Port

2 Days trip luxor and Cairo from Safaga Port

We offer two days tour Luxor and Cairo from Safaga Port.See Ancient Egypt's most famous monuments in two days tour from Safaga Port.on the first day drive to Luxor,see  Valley of the Kings  ,Karnak and On the second day,fly Cairo from Luxor ,visit the Pyramids and Sphinx at Giza and the Egyptian Museum,Then Fly to Hurghada and transfer Your cruise in Safaga.

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

Geniet van 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig, bezoek de piramides van Gizeh, de grote sfinx, het Egyptisch museum met de schatten van koning Toetanchamon, bezoek het oude Caïro, de oude moskeeën en de Khan el Khalil-bazaar met een privégids .

VanEUR 360
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie Cairo Aswan en luxor vanuit Marsa Alam

3 daagse excursie Cairo Aswan en luxor vanuit Marsa Alam

Geniet van 3 daagse excursie naar Cairo,Aswan en luxor vanuit Marsa Alam ,Bekijk Hoogtepunten van Egypte in 3 daagse Excursie vanuit Marsa Alam,Bezoek de piramides van Gizeh, De Sfinx, Cairo museum en de Oude Bazaar Khan el Khalil, Vlieg naar Aswan Overnachting in Basma Abu Simbel Tempels,Ramses het tweede grootste werk en de Nefertari-tempel, de Karnak-tempel en de koningin Hatshepsut-tempe.

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypt hoogtepunten vanuit Hurghada, bezoek de piramides van Gizeh in Caïro, Abu Simbel in Aswan en de Vallei der koningen in Luxor

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

3 daagse excursie naar Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

We bieden een driedaagse tour naar Aswan, Kom ombo, Edfu en Abu Simbel vanuit El Gouna-hotels. Bezoek Aswan Highlights, The High Dam, The Temple of Goddess Isis op het eiland Phiala, de onvoltooide Obelisk en vaar met Felucca over de Nijl en bezoek Abu Simbel, Ramses het op één na grootste werk. en de Tempel van de Koningin Nefertari, Bezoek de Kom obo-tempel en Edfu op de terugweg naar El Gouna

VanEUR 350
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

3 daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

Geniet van Prive drie daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada,bezoek de hoofdstad van Egypte met zijn Beroemde Pyramiden van Giza en het Egyptisch Museum ,Vlieg naar Luxor overnachten in luxor en de volgende dag bezoek aan Karnak temple,Luxor temple,Het Luxor Museum,Overnachting in Luxor,de Volgende dag bezoek aan de westoever van de Nijl de vallei der koningen,de kolossale beelden van Memnon,Karnak tempel en rijden naar Hurghada 

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Cairo met het vliegtuig

3 daagse excursie naar Cairo met het vliegtuig

Geniet van een driedaagse excursie naar Hurghada vanuit Cairo met Vliegtuig. Bezoek de hoogtepunten van Caïro. Op de eerste dag bezoekt u de piramides van Gizeh, de Sfinx, het Egyptisch museum, de citadel van Saladin, de moskee van Mohamed Ali, het oude Caïro, de hangende kerk van Koptisch Caïro en de oude Bazaar Khan el Khalil, Memphis, Sakkara, Dahshour

VanEUR 580
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Cairo vanuit El Gouna met het vliegtuig

3 daagse excursie naar Cairo vanuit El Gouna met het vliegtuig

Driedaagse excursie naar El Gouna vanuit Caïro. Geniet van de hoogtepunten van Caïro,maak kennis met Cairo met Prive Nederlandstalige gids.

VanEUR 580
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

We bieden een driedaagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada, Inclusief 2 nachten in Caïro, bezoek aan de piramides van Gizeh en het Egyptisch museum, de sfinx, Memphis en Sakkara en de Dahsuour-citadel en het oude Caïro. Boek nu online Cairo-tourpakket.

VanEUR 265
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar de Witte woestijn en wadi el Hitan vanuit Caïro

3 daagse excursie naar de Witte woestijn en wadi el Hitan vanuit Caïro

Geniet van een driedaagse reis naar de witte woestijn en Wadi Al Hitan (walvissenvallei) vanuit Caïro.Ontdek de Egyptische woestijn en geniet van de ongerepte natuur! Tijdens deze unieke avontuurlijke ervaring word je naar Bahariya Oasis en Fayoum Oasis gereden.Ontdek het is ‘Wadi Al Hitan’. De site van vandaag is een beschermd gebied en een natuurlijke erfgoedsite die in 2005 door UNESCO is toegevoegd als werelderfgoed, ontdek deze geweldige plek met een 4 * 4-auto.

VanEUR 270
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Luxor en Aswan vanuit El Gouna

3 daagse excursie naar Luxor en Aswan vanuit El Gouna

Geniet van een driedaagse excursie naar Luxor,Aswan en Abu Simbel vanuit El Gouna met een privévoertuig en gids,bezoek de hoogtepunten van Egypte,de Vallei der Koningen,Karnak,de tempel Queen Hatshepsut,Abu Simbel en de tempel van Phiala

VanEUR 450
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Luxor,Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

3 daagse excursie naar Luxor,Aswan en Abu simble vanuit Hurghada

Geniet van een driedaagse excursie naar Luxor, Aswan en Abu Simbel vanuit Hurghada per privévoertuig en gids, bezoek de hoogtepunten van Egypte, de Vallei der Koningen, Karnak, de tempel van Queen Hatshepsut, de kolossen van Memnon, de tempel van Phiala en de twee tempels van Abu Simbel, de meest aantrekkelijke tempels van Egypte

VanEUR 350
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse rondreis Egypte Hoogtepunten vanuit Cairo

3 daagse rondreis Egypte Hoogtepunten vanuit Cairo

Genieten van 3 daagse Egypte rondreis vanuit Caïro,bezoek de hoogtepunten van Egypte,Piramides van Gizeh,de Sfinx,het Caïro-museum en de oude bazaar Khan el Khalil.de tempels van Abu Simbel,Ramses de tweede Grootste werk en Nefertari-tempel,zeil over de Nijl en bezoek Luxor de vallei der koningen, de Karnak-tempel en de koningin Hatshepsut-tempel.

VanEUR 600
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse rondreis naar Siwa oase vanuit Cairo

3 daagse rondreis naar Siwa oase vanuit Cairo

We bieden een 3-daags rondreis  naar Siwa-oase vanuit Caïro, bezoek El Alamein op weg naar Siwa-oase Siwa-oase ligt in de westelijke woestijn Het is 738 km van Caïro, Duur: 8 uur, Bezoek het fort in Shali, Cleopatra water bron , De tempel van het Orakel, Gebel en Mawta, Gebel Al Dakrur, Fatnas Lake en de grote zandzee met 4x4 en meer weten over Siwa-oase met uw privégids

VanEUR 380
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 day trip Luxor from Soma Bay

3 day trip Luxor from Soma Bay

Enjoy a relaxing 3-day tour to Luxor from Soma Bay with your Private tour guide, Take your time during the Visit, spend 2 Nights in Luxor. Visit Luxor attraction,The Ancient Thebes, The Valley of the Kings, Queen Hatshepsut temple, The colossi Of Memnon, Karnak temple and Luxor temple, Sail on the Nile With Egyptian Felucca

VanEUR 300
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 days tour to Cairo from Makadi by flight

3 days tour to Cairo from Makadi by flight

3 days tour to Cairo from Makadi by flight, Enjoy Cairo highlights. You will visit the Giza pyramids, The Sphinx, the Egyptian Museum, The citadel of Saladin, The Mosque of Mohamed Ali, Old Cairo, de Coptic Cairo the hanging Church, and the old Bazaar Khan el Khalil.Memphis,Sakkara and Dahshour.

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse excursie Cairo en Luxor vanuit Marsa alam

4 daagse excursie Cairo en Luxor vanuit Marsa alam

  We bieden een 4 daagse tour naar Cairo en Luxor vanuit Marsa alam. Ontdek de hoofdstad van Egypte  Caïro, bezoek het Egyptisch museum, Geniet van de klank- en lichtshow door de piramides van Gizeh, zeil op de rivier de Nijl en ontdek de oude bazaar Khan el Khalil, vlieg naar Luxor en ontdek de oude Thebes met de luchtballoN

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse excursie naar Siwa oase vanuit Cairo

4 daagse excursie naar Siwa oase vanuit Cairo

We bieden een 4-daags excursie naar Siwa oase vanuit Caïro, bezoek El Alamein op weg naar Siwa oase. Siwa Oase ligt in de westelijke woestijn. Het ligt op 738 km van Caïro. Duur: 8 uur. Bezoek het fort van Shali, het bad van Cleopatra, de tempel van het Orakel, Gebel and Mawta, Gebel Al Dakrur, Fatnas meer bij de zonsondergang en de grote zandzee met 4x4 en leer meer over de oase van Siwa met je privégids

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijl cruise Aswan Luxor vanuit Aswan met Abu simbel

4 daagse Nijl cruise Aswan Luxor vanuit Aswan met Abu simbel

Geniet van 4 daagse Nijl cruise Aswan luxor vanuit  Aswan met het bezoek van de Tempel van Abu simbel,Bezoekt u Aswan Stuw dam,Phiala tempel en ovoltooide obelisk,Karnak en Luxor tempel,Edfu en Kom Ompo

VanEUR 450
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijl cruise Aswan Luxor vanuit Luxor Met Abu simbel

4 daagse Nijl cruise Aswan Luxor vanuit Luxor Met Abu simbel

Geniet van 4 daagse Nijl cruise Aswan luxor vanuit Luxor met het bezoek van de Tempel van Abu simbel,Bezoekt u Aswan Stuw dam,Phiala tempel en ovoltooide obelisk,Karnak en Luxor tempel,Edfu en Kom Ompo

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijl Cruise Aswan-Luxor

4 daagse Nijl Cruise Aswan-Luxor

Geniet van 4 daase Nijlcruise Vanaf Aswan naar Luxormet het bezoek aan de hoogtepunten van Egypte,Abu simble, de hoge dam, de Phila-tempel, Edfu en Kom ompo, zeilen op de Nijl en bezoek Luxor, de tempel Vallei der koningen en Karnak tempel

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijl Cruise Aswan-Luxor op Mirage 1

4 daagse Nijl Cruise Aswan-Luxor op Mirage 1

  Geniet van 4 daase Nijlcruise Vanaf Aswan naar Luxor met het bezoek aan de hoogtepunten van Egypte de hoge dam, de Phila-tempel, Edfu en Kom ompo, zeilen op de Nijl en bezoek Luxor, de tempel Vallei der koningen en Karnak tempel

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijl Cruise vanuit Marsa alam

4 daagse Nijl Cruise vanuit Marsa alam

  Geniet van 4 daase Nijlcruise vanuit Marsa Alam met het bezoek van Abu simbel, Vanaf Aswan naar Luxor Op Royal Princess met het bezoek aan de hoogtepunten van Egypte de hoge dam, de Phila-tempel, Edfu en Kom ompo, zeilen op de Nijl en bezoek Luxor, de tempel Vallei der koningen en Karnak tempel en ASbu simbel

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam

4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam

Geniet van 4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam met het bezoek van Abu simbel,bezoek aan Aswan,de zuidelijk Poort van Egypte ,Phiala tempel en de hoge dam,Maak een dag excursie naar Abu simbel,

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam Met Abu Simbel

4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam Met Abu Simbel

Geniet van 4 daagse Nijlcruise excursie vanuit Marsa Alam met het bezoek van Abu simbel,bezoek aan Aswan,de zuidelijk Poort van Egypte ,Phiala tempel en de hoge dam,Maak een dag excursie naar Abu simbel,

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijlcruise vanuit Cairo

4 daagse Nijlcruise vanuit Cairo

Genieten van een geweldige 4-daagse Nijlcruise tussen Aswan en Luxor vanuit Cairo, Beginnend van Aswan naar Luxor met het bezoek aan de hoogtepunten van Egypte, de Hoge Dam, de Phila-tempel, Edfu en Kom ombo, zeilen op de Nijl en bezoek Luxor, de Vallei der Koningen Karnak

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

4 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

Genieten van een geweldige 4-daagse Nijlcruise  vanuit Hurghada op de Nijl tussen Aswan en Luxor, op 5 sterren. Geniet van 4 dagen Nijlcruise tours om te ontspannen, ontdek de vele archeologische schatten, maak van de kans om te genieten van een prachtige ervaring vergezeld door een deskundige gids voor 3 nachten / 4 dagen Nijlcruise vanuit Hurghada om de oude Egyptische beschaving langs de Nijl-vallei te ontdekken, waar je bezoekt de Luxor-tempel, de Karnak-tempel, de Vallei der Koningen, de Koningin Hatsjepsoet-tempel en vervolgens vaart u naar de Edfu-tempel & Kom Ombo-tempel. Bezoek ten slotte de Aswan High Dam, de Onvoltooide Obelisk en de Philae-tempel, waarna we je terugbrengen naar Hurghada.

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 days Nile Cruise from El Gouna

4 days Nile Cruise from El Gouna

Have an amazing 4 days  Nile Cruise Tours from El Gouna on the River Nile between, Aswan and Luxor On Royal Princess Cruise, you will discover the many archaeological treasures, Nile Cruises Packages from El Gouna between Luxor and Aswan are an amazing experience to add to your Egypt Tour, Aswan and Luxor is the departure point and essential port of call for several Nile Cruises

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 days Nile Cruise from Makadi

4 days Nile Cruise from Makadi

Have an amazing 4 days Nile Cruise Tours from Makadi on the River Nile between, Aswan and Luxor On Royal Princess Cruise, you will discover the many archaeological treasures, Nile Cruises Packages from Makadi between Luxor and Aswan are an amazing experience to add to your Egypt Tour,Aswan and Luxor is the departure point and essential port of call for several Nile Cruises

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 DAYS NILE CRUISE ON GRAND PRINCESS NILE CRUISE

4 DAYS NILE CRUISE ON GRAND PRINCESS NILE CRUISE

Enjoy 3 Nights /4 days Nile Cruise on Grand Princess Starting from Aswan down to Luxor with the visit to the Highlights of Egypt the High Dam, The Phila temple, Edfu and Kom ompo, Sailing on the Nile and Visit Luxor, The Valley of Kings Karnak temple

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 days Nile cruise on Miss Egypt from Aswan

4 days Nile cruise on Miss Egypt from Aswan

Enjoy 4 Days Nile Cruise From Aswan on Miss Egypt Nile cruise s Starting from Aswan down to Luxor with the visit to the Highlights of Egypt the High Dam, The Phila temple, Edfu and Kom ombo, Sailing on the Nile and Visit Luxor, The Valley of Kings Karnak temple

VanEUR 430
Boek Nu!
Excursies Egypte 4 Nights- Old Palace hotel

4 Nights- Old Palace hotel

Book 4 Nights in old Palace hotel Altra Al incluisve 

Excursies Egypte 4-daagse Nijlcruise excursie vanuit Caïro

4-daagse Nijlcruise excursie vanuit Caïro

Beleef een geweldige 4-daagse Nijlcruise-pakket excursie vanuit Caïro op de rivier de Nijl tussen Luxor en Aswan, op 5-sterrencruise. je ontdekt de vele archeologische schatten, grijp de kans om een geweldige ervaring te beleven onder begeleiding van een deskundige gids.

VanEUR 800
Boek Nu!
Excursies Egypte 4-daagse Nijlcruise van Aswan naar Luxor op blue schadow Nijlcruise

4-daagse Nijlcruise van Aswan naar Luxor op blue schadow Nijlcruise

Geniet van een 4-daagse Nijlcruise op Blue Shadow Nijlcruise Vanaf Aswan naar Luxor met een bezoek aan de Hoogtepunten van Egypte, de Hoge Dam, Bezoek de vallei der koningen, de Karnak-tempel, de Luxor-tempel en de Karnak-tempel. Ontdek de Nijl Rivier en zeil op de Nijl met Felucca.

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse Cairo rondreis

5 daagse Cairo rondreis

Bent u op zoek naar een 5-daagse rondreis door Caïro? vind het perfecte 5-daagse Cairo-reisschema voor nieuwe bezoekers, je bezoekt het Egyptisch museum en de piramiden van Gizeh, de sfinx, Memphis en Sakkara, de citadel en het oude Caïro, de hangende kerk en de oude bazaar Khan el Khalili, Alexandrië in één dagtrip vanuit Caïro Boek nu online bij ons

VanEUR 350
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse Cairo rondreis

5 daagse Cairo rondreis

Bent u op zoek naar een 5-daagse rondreis door Caïro? vind het perfecte 5-daagse Cairo-reisschema voor nieuwe bezoekers, je bezoekt het Egyptisch museum en de piramiden van Gizeh, de sfinx, Memphis en Sakkara, de citadel en het oude Caïro, de hangende kerk en de oude bazaar Khan el Khalili, Alexandrië in één dagtrip vanuit Caïro Boek nu online bij ons

VanEUR 850
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse Nijlcruise excursie vanuit El Gouna

5 daagse Nijlcruise excursie vanuit El Gouna

Geniet van 4 nachten -5 dagen Nijlcruise-tour vanuit El Gouna, doe mee aan een spannend Nijlcruise-avontuur en verken de oude geschiedenis van Opper-Egypte in Luxor en Aswan, te beginnen met de beroemde bezienswaardigheden in Luxor, waaronder de Karnak-tempel en de Luxor-tempel en de Vallei der Koningen en vallei van de koninginnen en kolossen van Memnon

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse Nijlcruise tussen Luxor en Aswan

5 daagse Nijlcruise tussen Luxor en Aswan

Geniet van 4 nachten / 5 dagen Nijlcruise tussen Luxor en Aswan in Royal Princess Nile Cruise, bezoek de vallei der koningen, de Karnak-tempels, de Luxor-tempel en de Karnak-tempel. Ontdek de rivier de Nijl en zeil op de Nijl met Felucca

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

5 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

Geniet van 4 nachten -5-daagse Nijlcruise vanuit Hurghada, Met een Prive Nederlandstalige doe mee aan een opwindend Nijlcruise-avontuur en verken de oude geschiedenis van Opper-Egypte in Luxor en Aswan,te beginnen met de beroemde bezienswaardigheden in Luxor, waaronder de Karnak-tempel en de Luxor-tempel en de West Bank Valley of the Kings and Valley of the Queens en Colossi Of Memnon

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 daagse rondreis Cairo en de Witte woestijn

5 daagse rondreis Cairo en de Witte woestijn

We bieden 6 dagen Cairo en witte woestijn Safari rondreis bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptisch Museum, reis naar de Bahariya-oase Tijdens dit unieke avontuur zie je de witte woestijn en de zwarte woestijn.

VanEUR 650
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 Days Nile Cruise Between Luxor and Aswan on Blue Shadow

5 Days Nile Cruise Between Luxor and Aswan on Blue Shadow

Enjoy 4 Nights/5 Days Nile Cruise Between Luxor and Aswan on  Blue Shadow Nile cruise,, Visit the valley of Kings, The Karnak temples,Luxor temple and Karnak temple. Discover the Nile River and Sail on the Nile with Felucca 

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 days Nile Cruise tour from Makadi

5 days Nile Cruise tour from Makadi

Enjoy 4 Nights -5 days Nile Cruise tour from Makadi, Join an exciting Nile Cruise adventure, exploring the Ancient History of Upper Egypt in Luxor and Aswan starting with the famous sites in Luxor including Karnak Temple and Luxor Temple and the West Bank Valley of the Kings and Valley of the Queens and Colossi Of Memnon

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 DAYS NILE RIVER CRUISE FROM LUXOR GRAND PRINCESS

5 DAYS NILE RIVER CRUISE FROM LUXOR GRAND PRINCESS

Enjoy 4 Nights/5 Days Nile Cruise Between Luxor and Aswan in Grand Princess Nile Cruise, Visit the valley of Kings, The Karnak temples,Luxor temple and Karnak temple. Discover the Nile River and Sail on the Nile with Felucca 

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 DAYS NILE RIVER CRUISE FROM LUXOR ON MISS EGYPT

5 DAYS NILE RIVER CRUISE FROM LUXOR ON MISS EGYPT

Enjoy 4 Nights/5 Days Nile Cruise Between Luxor and Aswan in Misss Egypt Nile Cruise, Visit the valley of Kings, The Karnak temples,Luxor temple and Karnak temple. Discover the Nile River and Sail on the Nile with Felucca 

VanEUR 530
Boek Nu!
Excursies Egypte 5 Hours Desert Safari Trip By Jeep From Makadi

5 Hours Desert Safari Trip By Jeep From Makadi

Excursiesegypte offers you Makadi Super Desert Safari Excursions to enjoy an adventurous experience across the desert.Enjoy Desert Safari excursions in Makadi by Jeep,Make a camel ride. with Barbeque dinner and soft drinks.

VanEUR 40
Boek Nu!
Excursies Egypte 5-daagse Nijlcruise Luxor naar Aswan vanuit Hurghada

5-daagse Nijlcruise Luxor naar Aswan vanuit Hurghada

Geniet van 4 nachten / 5 dagen Nijlcruise tussen Luxor en Aswan op Blue Shadow Nijl-cruise vanuit Hurghada, bezoek de vallei der koningen, de Karnak-tempel, Luxor-tempel en Karnak-tempel. Ontdek de Nijl en zeil op de Nijl met Felucca

VanEUR 575
Boek Nu!
Excursies Egypte 6 daagse Egypte rondreis

6 daagse Egypte rondreis

Bent u op zoek naar 6-daagse Egypte Rondreis, Cairo Aswan Abu Simbel en Luxor? met ons 6-daagse Cairo tour-pakket bezoekt u het Egyptisch Museum & Piramides van Gizeh, de Sfinx, de Citadel en het oude Caïro, de hangende kerk en de oude bazaar Khan el Khalil

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 6-daagse rondreis Caïro en Nijlcruise vanuit Hurghada

6-daagse rondreis Caïro en Nijlcruise vanuit Hurghada

Geniet van een 6-daagse Nijlcruise en Caïro vanuit Hurghada Inclusief 3 nachten Nijlcruise en 2 nachten in Caïro.

VanEUR 850
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 daagse Egypte rondreis Caïro en de witte woestijn

7 daagse Egypte rondreis Caïro en de witte woestijn

We bieden 7 dagen Egypte rondreis  Caïro en de witte woestijn, inclusief 4 nachten in Caïro, 1 nacht in de Bahariya-oase en 1 nacht kamperen in de witte woestijn, bezoek de piramiden van Gizeh en het Egyptisch museum Boek je Egypte woestijn rondreis met ons

VanEUR 585
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 daagse rondreis door Egypte

7 daagse rondreis door Egypte

heb je maar een week om in Egypte door te brengen en uit te werken hoe je een 7-daagse Egypte rondreis maakt? We kunnen u helpen bij het regelen van een 7-daagse rondreis door Egypte en een privérondleidingen met Nederlandstalige gids een bezoek aan de hoogtepunten van Egypte in Caïro, Luxor en Aswan.

VanEUR 1'000
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 daagse rondreis Egypte Cairo en Siwa

7 daagse rondreis Egypte Cairo en Siwa

Geniet van een 7-daagse rondreis naar Caïro, Alexandrië en Siwa oase, ontdek Caïro, bezoek Piramiden van Gizeh en het Egyptisch museum, De reis naar Alexandrië, Alamein. Marsa Matrouh ,Leer meer over Alexandrië, De stad van Cleoptra,bezoek Qaitbai Citadel, Cata Komb, bibliotheek van Alexandrië, Montazah-paleis, verken vervolgens Siwa Oase en bezoek het oude Siwan-dorp Shali,De grote zandzee, Cleopatra's bad,De tempel van Alexander de grote

VanEUR 1'100
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 Nachten Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

7 Nachten Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

Geniet van 8 dagen - 7 nachten Nijlcruise in Egypte tussen Luxor en Aswan Op de super delux boot Royal Princess,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 Nachten Nijlcruise Egypte vanuit luxor Met Nederlandstalige gids

7 Nachten Nijlcruise Egypte vanuit luxor Met Nederlandstalige gids

Geniet van 8 dagen 7 nachten Nijlcruise in Egypte tussen Luxor en Aswan Op Miss Egypte Nijlcruise.7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken.Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 650
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 Nachten Nijlcruise Egypte vanuit luxor Met Nederlandstalige gids

7 Nachten Nijlcruise Egypte vanuit luxor Met Nederlandstalige gids

Geniet van 8 dagen 7 nachten Nijlcruise in Egypte tussen Luxor en Aswan Op Miss Egypte Nijlcruise.7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken.Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 900
Boek Nu!
Excursies Egypte 7 Nachten Nijlcruise vanuit El Gouna

7 Nachten Nijlcruise vanuit El Gouna

Geniet van 8 dagen - 7 nachten Nijlcruise vanuit El Gouna  in Egypte tussen Luxor en Aswan Op de super delux boot Royal Princess,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

8 daagse Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

Geniet van 8 dagen - 7 nachten Nijlcruise in Egypte tussen Luxor en Aswan,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

8 daagse Nijlcruise Egypte luxor en Aswan

Geniet van 8 dagen - 7 nachten Nijlcruise in Egypte tussen Luxor en Aswan Op de super delux boot Royal Princess,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise Egypte vanuit Hurghada

8 daagse Nijlcruise Egypte vanuit Hurghada

Geniet van 8 dagen -7 nachten Nijlcruise vanuit Hurghada tussen Luxor en Aswan ,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel.

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise vanuit El Gouna

8 daagse Nijlcruise vanuit El Gouna

Geniet van 8 dagen - 7 nachten Nijlcruise vanuit El Gouna  in Egypte tussen Luxor en Aswan Op de super delux boot Royal Princess,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel

VanEUR 800
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise vanuit Marsa Alam

8 daagse Nijlcruise vanuit Marsa Alam

Geniet van 8 dagen -7 nachten Nijlcruise vanuit Hurghada tussen Luxor en Aswan ,7 nachten Nijlcruise is de beste om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel.

VanEUR 800
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse rondreis Caïro en witte woestijn

8 daagse rondreis Caïro en witte woestijn

We bieden 8 daagse Rondreis Caïro en witte Woestijn Safari vanuit Cairo ,bezoek aan de Piramides van Gizeh en het Egyptisch Museum, Reizen naar Bahariya Oasis, Op dit unieke avontuur, zie je de witte woestijn en de zwarte woestijn.

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse rondreis door Egypte

8 daagse rondreis door Egypte

Bent u op zoek naar 8 daagse rondreis door Egypte? met ons 8-daagse rondreis door Egypte, bezoekt u de Egyptische museumpiramides van Gizeh, de sfinx, Alexandrië Aswan, Luxor de Vallei der Koningen, de tempels van Abu Simbel, de Karnak-tempel en ontdekt u de Rode Zee. Boek nu online bij ons.

VanEUR 1'200
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Rondreis Egypte Cairo en Nijlcruise

8 daagse Rondreis Egypte Cairo en Nijlcruise

Geniet van 8 daagse rondreis door Egypte,Bezoek aan de Piramiden va Giza en het Egyptisch museum,reis naar Aswan met de slaaptrein en varen op de Nijl op een deluxe Nijl cruise voor 4 dagen,Bezoek aan Aswan stuw dam,Phila temple,Edfu,Kom ompo en Luxor,de vallei der koningen en Karank tempel,zeil op de Nijl en maak kennis met het Land

VanEUR 900
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam

8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam

Geniet van 8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam Inclusief 4 nachten all-inclusive 5-sterrenhotel in Marsa Alam en 3 nachten Nijlcruises. al onze hotels en Nijlcruises zijn zorgvuldig uitgekozen en onze vakantie-ervaringen zijn speciaal voor u ontworpen. Geniet van een gratis trip snorkeltrip naar het dolfijnenhuis of het eiland Hamata.

VanEUR 700
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 Day Egypt Itinerary

8 Day Egypt Itinerary

We offer 8 Day Egypt Itinerary, Visit Cairo, the Pyramids of Giza, The Sphinx and Cairo museum then  and Alexandria, Fly to Luxor and visit the valley of the kings, Karnak temple then travel to Hurghada to enjoy and relax on the red sea resort 

VanEUR 850
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 days Egypt tour Package Cairo and Felucca

8 days Egypt tour Package Cairo and Felucca

We offer Cairo and Felucca 8 days tour Package in Egypt, Includes 2 Nights in Cairo,1 Nights  Aswan,1 Night on Felucca,1 Night in Luxor, 2 Night sleeping trains,Visit Pyramids of Giza and the Egyptian Museum   then travel to Aswan enjoy your 5 Star Nile Cruise Tours, from Aswan to Luxor, explore the magical sites between Aswan and Luxor, then travel to Cairo Book online Cairo and Felucca 8 days Tours Package now online

VanEUR 750
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 NIGHTS NILE CRUISE PACKAGE FROM THE NETHERLANDS

8 NIGHTS NILE CRUISE PACKAGE FROM THE NETHERLANDS

Have an amazing experience along the Nile valley for 9 days 8 nights Nile cruise from the Netherlands .discover the ancient Egyptian history between Luxor and Aswan, Visit the majestic Abu Simbel temple, Book us Now!

VanEUR 1'000
Boek Nu!
Excursies Egypte 9 daagse Egypte rondreis Cairo en Nijlcruise

9 daagse Egypte rondreis Cairo en Nijlcruise

Boek nu uw 9 daagse Egypte rondreis Cairo en Nijlcruise, bent u op zoek naar Cairo en Nijl cruise Rondreis, met onze rondreis krijgt u de kans om meer te zien over Egypte,De Piramiden van Giza,de oude stad,en Nijlcruise tussen Aswan en Luxot

VanEUR 900
Boek Nu!
Excursies Egypte 9 daagse Egypte rondreis Cairo luxor Aswan

9 daagse Egypte rondreis Cairo luxor Aswan

Geniet van 9-daagse Egypte rondreis Caïro, Luxor en Aswan, bezoek de piramides van Gizeh, de grote sfinx, de vallei van de koningen, de tempel van Karnak, de tempels van Aswan en Abu Simbel

VanEUR 1'150
Boek Nu!
Excursies Egypte 9 Day Egypt travel Packages Cairo and Alexandria with the white desert

9 Day Egypt travel Packages Cairo and Alexandria with the white desert

9 Day Egypt Travel Packages Cairo and Alexandria with the white desert, Included 3 nights in Cairo,1-night Camping in the white desert,1 night in Fayoum oasis, Visit wadi el Hitan and Fayoum attractions then. Visit Alexandria and El Alamein with 1 night in Alexandria.

VanEUR 1'200
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabab  dag Snorkeling excursie vanuit Marsa alam

Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit Marsa alam

Zoekt u een dag Snorkeling excursie naar Abo Dabab vanuit Marsa alam?Met veel plezier kunnen wij u helpen met deze excursie. Abu Dabbab Bay heeft een van de beste stranden in de regio Marsa Alam, maar is terecht beter bekend staat als één van de weinige plaatsen in de wereld waar je kan soms duiken en zwemmen met  dugong "zeekoe."

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit El Gouna

Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit El Gouna

Geniet van een dag Snorkeling excursie in Abu Dabab vanuit  El Gouna ,Abu Dabab bay heeft een Prachtige zand strand,U kunt Met Schilpadden snorkelen en zoek naar de zeekoe bij de strand,Wij nemen ook een Zodiac en gaan hem zoeken naar de plaatsen waar hij vaak te zien

VanEUR 80
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit Makai

Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit Makai

Geniet van een dag Snorkeling excursie in Abu Dabab vanuit Makadi,Abu Dabab bay heeft een Prachtige zand strand,U kunt Met Schilpadden snorkelen en zoek naar de zeekoe bij de strand,Wij nemen ook een Zodiac en gaan hem zoeken naar de plaatsen waar hij vaak te zien

VanEUR 70
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabab day Snorkeling tour from Soma Bay

Abu Dabab day Snorkeling tour from Soma Bay

Enjoy snorkeling at Abu Dabab from Soma Bay Abu Dabab Bay has one of the most beautiful sandy beaches in the Marsa Alam region, but is best known as one of the few places in the world. where you can dive and swim

VanEUR 80
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Hurghada

Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Hurghada

We offer day Trip to Abu Dabab from Hurghada, Abu Dabbab is one of the most famous dive sites in the Red Sea and of all of Egypt. It is one of the few places in the world where you can dive with the very rare and endangered Dugong aka the Sea Cow. In fact, there are two resident Dugongs in the Abu Dabbab bay named Dennis and Dougal. This dive site also features friendly giant Green Sea Turtles that you can swim with up close and personal. In the shallow water.

VanEUR 80
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Port Ghalib

Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Port Ghalib

We offer day Trip to Abu Dabab from Port Ghalib bay, Abu Dabbab is one of the most famous dive sites in the Red Sea and of all of Egypt. It is one of the few places in the world where you can dive with the very rare and endangered Dugong aka the Sea Cow. In fact, there are two resident Dugongs in the Abu Dabbab bay named Dennis and Dougal. This dive site also features friendly giant Green Sea Turtles that you can swim with up close and personal. In the shallow water.

VanEUR 50
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Sahel Hashesh

Abu Dabbab Dugong Snorkeling Trip From Sahel Hashesh

We offer day Trip to Abu Dabab from Sahel Hashesh, Abu Dabbab is one of the most famous dive sites in the Red Sea and of all of Egypt. It is one of the few places in the world where you can dive with the very rare and endangered Dugong aka the Sea Cow. In fact, there are two resident Dugongs in the Abu Dabbab bay named Dennis and Dougal. This dive site also features friendly giant Green Sea Turtles that you can swim with up close and personal. In the shallow water.

VanEUR 80
Boek Nu!
Excursies Egypte Abu simble tempels Prive excursie vanuit Aswan

Abu simble tempels Prive excursie vanuit Aswan

Geniet van een Prive excursie naar de tempels van Abu simbel vanuit Hurghada,Met een Prive gids bezoekt de tempel van Ramses de tweede  en zijn Vrouw konigin Nefertari

VanEUR 110
Boek Nu!
Excursies Egypte Afternoon Quad Bike Safari Excursion from Makadi

Afternoon Quad Bike Safari Excursion from Makadi

Enjoy an exciting quad bike safari Excursion from Makadi through the Egyptian desert! The tour starts from Hurghada as you jump over sand dunes and zip across the sand to a traditional Bedouin village. Meet the locals and enjoy tea, hookah, and BBQ as you compare your cultures.

VanEUR 40
Boek Nu!
Excursies Egypte Afternoon quad bike Safari trip from Soma bay

Afternoon quad bike Safari trip from Soma bay

Enjoy an exciting quad bike safari Excursion from Soma bay through the Egyptian desert! The tour starts from Soma bay as you jump over sand dunes and zip across the sand to a traditional Bedouin village. Meet the locals and enjoy tea, hookah, and BBQ as you compare your cultures.

VanEUR 40
Boek Nu!
Excursies Egypte Aladin  ochtend Safari van Marsa Alam

Aladin ochtend Safari van Marsa Alam

Geniet van de ochtendsafari naar Aladin vanuit Marsa Alam, inclusief de quadsafari Ontdek de Akassia-spar, de mijnen en het bedoeïenendorp Ontbijt, thee en water

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Aladin Morning Safari trip From Port Ghalib

Aladin Morning Safari trip From Port Ghalib

Enjoy a wonderful Morning trip by 4WD Toyota will drive to our meeting point: the Camel Yard.You will enjoy 30 min.quad riding with our professional guides

VanEUR 30
Boek Nu!
Excursies Egypte Alf Leila Wa Leila Show tour from Hurghada

Alf Leila Wa Leila Show tour from Hurghada

Discover alf Leila Wa Leila Hurghada Enjoying an evening of stories from “Alf Leila Wa Leila”, known in English as “Arabian Nights”. See stories and myths from Egyptian and Arab history acted out.

VanEUR 25
Boek Nu!
Excursies Egypte Alf Leila Wa Leila Show tour from Makadi

Alf Leila Wa Leila Show tour from Makadi

Discover alf Leila Wa Leila  from Makadi Enjoying an evening of stories from “Alf Leila Wa Leila”, known in English as “Arabian Nights”. See stories and myths from Egyptian and Arab history acted out.

VanEUR 30
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan and Abu Simble two days from Port Ghalib

Aswan and Abu Simble two days from Port Ghalib

We offer two days tour to Aswan and Abu Simbel from Marsa Alam or port Ghalib hotels.Visit Aswan Highlights, The High Dam, The Temple of Goddess Isis on Phiala island, The Unfinished Obelisk and sail on the Nile with Felucca and Visit Abu Simbel, Ramses the Second most great work. and the Temple of the Queen Nefertari

VanEUR 290
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan dag excursie vanuit Hurghada

Aswan dag excursie vanuit Hurghada

Geniet van een privédagtour naar Aswan vanuit Hurghada, bezoek Aswan Highlights,de hoge dam, de tempel van godin Isis (Phiala-tempel) en onafgemaakte obelisk en zeil met Felucca, ontdek de Nubische cultuur

VanEUR 190
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan dag excursie vanuit Portghalib

Aswan dag excursie vanuit Portghalib

Geniet van een privétour naar Aswan vanuit Portghalib, bezoek Aswan Highlights, The High Dam, The Temple of Goddess Isis (Phiala-tempel) en onafgemaakte obelisk en zeil met Felucca, ontdek de Nubische cultuur

VanEUR 155
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan Private tour from El Gouna

Aswan Private tour from El Gouna

Enjoy a Private day Tour to Aswan from El Gouna, Visit Aswan Highlights, The High Dam,T he temple of Goddess Isis( Phiala temple) and unfinished obelisk  and Sail with Felucca, Discover the Nubian Culture 

VanEUR 200
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan Private tour from Makadi

Aswan Private tour from Makadi

Enjoy a Private day Tour to Aswan from Makadi, Visit Aswan Highlights, The High Dam,T he temple of Goddess Isis( Phiala temple) and unfinished obelisk  and Sail with Felucca, Discover the Nubian Culture 

VanEUR 200
Boek Nu!
Excursies Egypte Aswan Prive excursie vanuit Marsa Alam

Aswan Prive excursie vanuit Marsa Alam

Enjoy a Private day Tour to Aswan from Marsa Alam,Visit Aswan Highlights, The High Dam,The temple of Goddess Isis( Phiala temple) and unfinished obelisk and Sail with Felucca, Discover the Nubian Culture

VanEUR 155
Boek Nu!