4 daagse Nijl Cruise vanuit Marsa alam

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 800

+1 Extra opties

 

Geniet van 4 daase Nijlcruise vanuit Marsa Alam met het bezoek van Abu simbel, Vanaf Aswan naar Luxor Op Royal Princess met het bezoek aan de hoogtepunten van Egypte de hoge dam, de Phila-tempel, Edfu en Kom ompo, zeilen op de Nijl en bezoek Luxor, de tempel Vallei der koningen en Karnak tempel en ASbu simbel

Van EUR 800

+1 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

DAG 01 (vrijdag)

> Prive vervoer naar Aswan  vanuit Marsa alam

> Inscheping en lunch aan boord van de Nijlcruise, ga verder

> Bezoeken van Aswan inclusief de tempel van Philae en rondleiding door Felucca rond Elephantine, de Hoge Dam, de onvoltooide Obelisk > Phiala-tempel Gebouwd ter ere van de godin Isis, dit was de laatste tempel gebouwd in de klassieke Egyptische stijl. De bouw begon rond 690 voor Christus en het was een van de laatste buitenposten waar de godin werd aanbeden.

> De hoge dam Aswan High Dam is een rotsvuldam aan de noordgrens tussen Egypte en Soedan. De dam wordt gevoed door de rivier de Nijl en het stuwmeer vormt het Nassermeer. De bouw van het project begon in 1960 en werd voltooid in 1968. Het werd officieel ingewijd in 1971.

> De onvoltooide Obelisk Aswan was de bron van het mooiste graniet uit het oude Egypte, gebruikt om beelden te maken en tempels, piramides en obelisken te verfraaien. De grote onafgewerkte obelisk in de Noordelijke steengroeven heeft waardevolle inzichten opgeleverd over de manier waarop deze monumenten zijn gemaakt, hoewel het volledige bouwproces nog steeds niet helemaal duidelijk is. Drie zijden van de schacht, bijna 42 m lang, werden voltooid, behalve de inscripties. Met 1168 ton was de voltooide obelisk het zwaarste stuk steen dat de Egyptenaren ooit maakten.

> 12:00 lunch aan boord van de Cruise

> Diner en overnachting aan boord van de Cruise

DAG 02 (zaterdag

> Ontbijt en lunch aan boord van de cruise.

> Vroeg excursie naar de twee tempels van Abu simbels

De Twee tempels van Abu simbels

Abu Simbel te bezoeken Tempels van Abu Simbel De twee tempels van Ramses de tweede en de koningin Nefertari werden uit de berg op de westelijke oever van de Nijl gesneden tussen 1274 en 1244 voor Christus. De Grote Tempel was opgedragen aan Ramses de tweede, Ra-Harachte, Amun Ra en Ptah, met 4 Kolossale beelden, De tweede tempel was gewijd aan de koningin Nefertari en de godin Hathor, de twee tempels werden steen voor steen ontmanteld en op hoger gelegen grond herbouwd. Het behoud van de twee tempels van Abu Simbel moet Rank zijn als de grootste prestatie van de Unesco.

> 13:00 zeil naar Kom ompo  

> Bezoek de tempel van Kom ompo De tempel en de bijbehorende nederzettingen liggen 40 K.m ten noorden van Aswan, de tempel was gewijd aan de goden Sobek en Horus en dateert voornamelijk uit de Ptolemeïsche en Romeinse periode (332 B.b -395 A.c) 

> Zeil naar Edfu

> Diner en overnachting aan boord van de Cruise in Edfu

> Galabyia-feest.

DAG 03 (zondag)

> Vroeg vertrek naar Edfu

>Ontbijt aan boord van de Cruise 7:00 AM Bezoek de tempel van Edfu Temple

Edfu-tempel Boven-Egyptische site gedomineerd door een grote goed-gereserveerde tempel, gewijd aan de Valk God Horus, de bouw van de Ptolemeïsche tempel van Horus, die werd gesticht op de plaats van de regering van Ptolemaios de Derde (246 vC), de beschrijvingen op de muren omvatten de Mythe van het vechten van Horus en Seth.

>19:30 Zeil naar luxor via Esna sluis

>12:30 lunch aan boord of de Nijlcruise tijdens het zeilen

>Tempel van Luxor

Grotendeels gebouwd door het Nieuwe Koninkrijk farao Amenhotep de derde en voltooid door koning Toetanchamon en de grote koning Ramses de tweede, de eerste pyloon werd opgevoed door Ramses de tweede en versierd met zijn militaire slag bij Kadesh Diner en overnachting aan boord van de Cruise in Luxor.

DAG 04 (maandag)

> Ontbijt op de Nijlcruise, ontbijt op de Nijlcruise, een bezoek aan de westelijke oever van de Nijl, inclusief

> De Vallei der Koningen Sarcofagen, in afwachting van onsterfelijkheid, De geïsoleerde vallei achter Deir el Bahri wordt gedomineerd door de piramide -Vormige bergtop

> De Colossi van Memnon Enorm paar standbeelden Kennen de Kolossen van Memnon, op ongeveer 18 m van de vlakte, Ze zijn de overblijfselen van wat eens het grootste complex op de westelijke oever was, gebouwd door Amenhotep de Derde

> De koningin Hatshepsut-tempel Rising uit de woestijn vlakte in een reeks van terrassen, de tempel van Hatsjepsoet Mergs met steile kalkrotsen van de oostelijke zijde van de Theban Mountain, alsof de natuur zelf had deze Buitengewone monument gebouwd. Overnachting o boord van de cruise in Luxor

Ontbijt op de Nijlcruise, Ontbijt op de Nijlcruise, Bezoek de oostelijke oever van de Nijl, inclusief

> Karnak-tempel Karnak is meer dan een tempel, is een spectaculair complex van heiligdommen, kiosken, pylonen en obelisken, alle gewijd aan de Thebaanse goden en tot meerdere glorie van Egypt`s farao, Karnak wat de belangrijkste plaats voor de verering van de Thebaanse triade (Amun, Mut en Khonso)

 

Ontscheping na het ontbijt.

 

Inbgrepen

Ontmoet en assisteer bij aankomst en vertrek Tijdens uw verblijf en excursies

Alle transfers door een moderne luxe auto met airconditioning

Accommodatie aan boord van een 5-sterren cruise op basis van volpension

Alle Nile Cruise excursies zoals vermeld in het reisschema 

Nederlandstalige gids tijdens uw excursies

Alle servicekosten en belastingen uitgesloten

Niet inbegrepen

 Eventuele extra's en persoonlijke uitgaven tipping

Prijzen

Prijzen zijn genoteerd in euro's per persoon per reis en geldig tot 30 april 2019, behalve tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en paasvakantie.

 

September 2018 - oktober-2019 500 Euro P.p in dubbele cabine
Kerstmis-22/12/2018 tot 27/12/2018 650 Euro P.p in dubbele cabine
Nieuw jaar-Nieuw jaar 28/12/2018 tot 03/01/2019 650 Euro P.p in Double Cabin
Pasen- van 15/04/2019 tot 25/04/2019 650  Euro P.p in dubbele hut

Kinderen beleid

0 - 01.99 gratis

2 - 5,99 betaalt 25% van de tourprijs

6 - 11.99 betalen 50% van de tourprijs

12+ betalen per volwassen persoon.

Betalingsbeleid

Reserveringen moeten worden gemaakt na ontvangst van een aanbetaling van 25%, en tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie is de vereiste aanbetaling 50%. Deze aanbetaling maakt deel uit van uw laatste betaling. Stortingen kunnen alleen worden gedaan met een creditcard, bankoverschrijving en / of de Western Union  

Fooien

tipping Het is een gebruikelijke houding om je tevredenheid uit te drukken. Wij adviseren als u bereid bent om het aan te bieden.

Hoogtepunten

 

 • De hoge dam
 • De onvoltooide Obelisk
 • Edfu-tempel
 • Kom ompo
 • De vallei der koningen
 • Karnak
 • 4 daagse Nijlcruise- Aswn-luxor
 • Abu simbel

Route

 1. Marsa Alam
 2. أسوان
 3. أسوان
 4. الأقصر
 5. مرسى علم