Cairo excursies vanuit Marsa Alam


Boek nu je excursies naar Cairo vanuit Marsa Alam.U kunt een dag excursie of twee daagse excursie doen.U kunt ook Cairo combineren met Luxor.Caïro is de hoofdstad en grootste stad van Egypte.Het grootstedelijke gebied van de stad is het grootste in het Midden-Oosten en de Arabische wereld. Vanuit Hurghada kunt u Caïro bezoeken, de hoofdstad van Egypte, Piramiden van Gizeh bezoeken, Zeilen over de Nijl, U kunt de piramides van Gizeh bezoeken, het Egyptische museum met de schatten van de koning Toetanchamon en de oude bazaar Khan el Khalil in eendaagse tour per vlucht vanuit Marsa Alam Als je meer wilt weten over de grootste Arabische stad, kun je kiezen voor tweedaagse excursies met overnachting in Le Meridiens Pyramids, open je hotel venster en zie de piramides van Gizeh. U kunt Caïro bezoeken en vervolgens naar Luxor vliegen, overnachten in Luxor en de Kings Valley, de koningin Hatshepsut-tempel en de Karnak-tempel bezoeken en vervolgens vanuit Luxor met een privévoertuig naar Hurghada rijden. Wilt u meer dagen in Caïro blijven, Bezoek Memphis, Sakkara , Dahshour, Meiduoum, Fayoum, Alexandria kunnen wij u helpen met alle reizen naar Cairo vanuit Hurghada.

 

 

 

Excursies Egypte 3 daagse excursie Cairo Aswan en luxor vanuit Marsa Alam

3 daagse excursie Cairo Aswan en luxor vanuit Marsa Alam

Geniet van 3 daagse excursie naar Cairo,Aswan en luxor vanuit Marsa Alam ,Bekijk Hoogtepunten van Egypte in 3 daagse Excursie vanuit Marsa Alam,Bezoek de piramides van Gizeh, De Sfinx, Cairo museum en de Oude Bazaar Khan el Khalil, Vlieg naar Aswan Overnachting in Basma Abu Simbel Tempels,Ramses het tweede grootste werk en de Nefertari-tempel, de Karnak-tempel en de koningin Hatshepsut-tempe.

VanEUR 450
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo en luxor Prive twee daagse excursie vanuit Marsa alam

Cairo en luxor Prive twee daagse excursie vanuit Marsa alam

Cairo en Luxor twee daagse excursie vanuit Marsa Alam,Bekijk de beroemdste monumenten van het Oude Egypte in een tweedaagse excursie naar Cairo en Luxor  vanuit Marsa alam. Rijd naar Hurghada vanuit Marsa Alam. Vlieg vervolgens van Hurghada naar Cairo om de piramides en de sfinx in Gizeh en het Egyptische museum te bezoeken en vlieg vervolgens naar Luxor om de Vallei der Koningen te zien. , Karnak en op de tweede dag wordt je teruggebracht naar Marsa Alam.

VanEUR 580
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo excursie vanuit Marsa alam met het Vliegtuig

Cairo excursie vanuit Marsa alam met het Vliegtuig

Geniet van een Prive dag excursie naar Cairo vanuit Marsa alam met het vliegtuig.Bezoek  aan de Piramiden van Giza,de Sfinx,Cairo museum met de schatten van Tutankhamon.maak kennis met de Hoofstad van Egypte

VanEUR 300
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo twee daagse excursie vanuit Marsa Alam met het vliegtuig

Cairo twee daagse excursie vanuit Marsa Alam met het vliegtuig

Zoekt u prive twee daagse-excursie vanuit Marsa Alam naar Cairo met een Prive Nederlandstalige gids?Wij kunnen wij u helpen Bezoek Het Egyptisch museum,de Sfinx,de piramiden van Giza,de Trappiramide van Kongin Djsoer in Sakkara ,Maak kennis met de Arabische geschiedenis in Cairo met het bezoek van de Citadel van Saladin,De moskee van Mohamed Ali,de Koptische wijk,de hangende kerk.

VanEUR 550
Boek Nu!
Excursies Egypte Prive dag excursie naar Cairo vanuit Hurghada met een Prive busje

Prive dag excursie naar Cairo vanuit Hurghada met een Prive busje

Zoekt u een Prive dag excursie naar Cairo vanuit Marsa Alam met een Prive Nederlandstalige gids,Met veel plezier kunnen wij u helpen,Wij bezoeken de Piramiden van Giza,de Sfinx,Cairo museum met de schatten van de Jonge Farao Tutankhamon.

VanEUR 200
Boek Nu!
Excursies Egypte Prive twee daagse excursie luxor en Cairo  vanuit Marsa alam

Prive twee daagse excursie luxor en Cairo vanuit Marsa alam

Bekijk de beroemdste monumenten van het Oude Egypte in een tweedaagse excursie naar  Luxor en Cairo vanuit Marsa alam. Rijdn naar Luxor om de Vallei der Koningen te zien ,Karnak,de kolossale beelden van Memnon, op de tweede dag vliegt je naar Cairo vanuit Luxor ,bezoek  je  de piramides en de sfinx in Gizeh en het Egyptische museum te bezoeken en vlieg vervolgens Hurghada en vanuit Hurghada rijden wij naar Marsa alam

VanEUR 500
Boek Nu!
Excursies Egypte Three Days Cairo Trip From Marsa Alam by Flight

Three Days Cairo Trip From Marsa Alam by Flight

Three days excursion to Cairo from Marsa Alam. Enjoy Cairo highlights. On the First day You will visit Giza pyramids, The sphinx overnight in Le Meridien in Pyramids view in room, On the second day you will visit the Egyptian museum,the citadel of Saladin, The Mosque of Mohamed Ali, Old Cairo, de Coptic Cairo the hanging Church and the old Bazaar Khan el Khalil, overnight in Le Meridien in Pyramids in view room on the Third day Fly to Hurghada from Cairo ,Then transferred back to your hotel

VanEUR 600
Boek Nu!
Excursies Egypte Tweedaagse trip naar Caïro vanuit Marsa Alam per privéauto

Tweedaagse trip naar Caïro vanuit Marsa Alam per privéauto

Tweedaagse excursie naar Caïro vanuit Marsa Alam met privéauto. Geniet van hoogtepunten in Caïro. Op de eerste dag bezoekt u de Gizeh-piramides, het Egyptenarenmuseum, overnacht in Caïro, op de tweede dag bezoekt u de Citadel van Saladin, de moskee van Mohamed Ali, Oud Caïro, de Koptische Cairo de hangende kerk en de oude Bazaar Khan El Khalil rijd vervolgens 's nachts terug naar El Gouna in ons Giza Pyramids View Guest House.

VanEUR 350
Boek Nu!