Snorkeling excursies vanuit Hurghada

Wij organiseren  verschillende leuke Snorkeling excursies vanuit Hurghada. Zoekt u Snorkeling excursie naar Dolfijn huis,,Giftun eiland Paradijs eiland, Mahmyia Mahmyia eiland, Orange bay Island, Sharm el Naga, Abu Dabab, Marsa Moubark, eiland

Excursies Egypte Dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Zoekt u dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit Hurghada waar u kunt in de zee met de dolfijnen gaan zwemmen,Zwem en snorkel met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving tijdens een 6-uur durende tour vanuit Hurghada.Bezoek het beroemde Dolphin House, de thuisbasis van een groot aantal speelse waterdieren, en geniet van wat vrije tijd om wat rode zeestralen op te pikken

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Giftun eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Giftun eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Zoekt u excursies naar Giftun eiland vanuit Hurghada?Wij kunnen u helpen met deze mooie excursie Ga het water op met een snorkeluitstap vanuit Hurghada. Vaar over de Rode Zee en pauzeer onderweg om te snorkelen en vissen, koraal en dolfijnen te zien. Verken daarna het eiland Giftun, waar een nationaal park te vinden is, en geniet van een lunchbuffet.  

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Mahmya dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Mahmya dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Geniet van een leuke dag snorkeling excursie naar dolfijnen huis vanuit Hurghada,Snorkel tussen het koraal bij het eiland Mahmya in de Rode Zee. In het beschermde gebied van Giftun zie je dolfijnen, kleurrijke vissen en meer. Zwem in het kraakheldere water en ontspan op het witte strand.

VanEUR 100
Boek Nu!
Excursies Egypte Orange baai eiland snorkeling excursie vanuit Hurghada

Orange baai eiland snorkeling excursie vanuit Hurghada

Geniet van dag snorkeling excursie naar Orangse baai eiland voor Hurghada, met twee snorkel stops om te genieten van kleurrijke onderwaterleven, vissen en koraal. Daarna breng je ongeveer 2 uur door op een prachtig Orange Bay Island, verken je de omgeving en geniet je van je lunch op Orange Baai eiland

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Paradijs eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Paradijs eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Geniet van een fantastische hele dag snorkeling excursie vanuit  Hurghada naar Paradijs eiland en genieten van de rust weg van de toeristische drukte. Ontspan op het strand in de zon of ontdek de unieke verscheidenheid aan vis langs de kust.

VanEUR 40
Boek Nu!
Excursies Egypte Sharm el Naga snorkeling dagexcursie vanuit Hurghada

Sharm el Naga snorkeling dagexcursie vanuit Hurghada

Zoekt u snorkeling dagexcursie naar Sharm el Naga vanuit Hurghada?Sharm El Naga is een strand met prachtige rif kleurrijke vissen en mooie koraal.

VanEUR 50
Boek Nu!
Excursies Egypte Utopia eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Utopia eiland dag snorkeling excursie vanuit Hurghada

Wij organiseren dag snorkeling excursie naar Utopia island vanuit Hurghada.Ervaar de fascinerende onderwaterwereld van de Rode Zee tijdens deze dagexcursie vanuit Hurghada. Ga snorkelen tussen de natuurlijke riffen en het mooie koraal en geniet van het uitzicht op de kleurrijke vissenwereld vanuit een boot met glazen bodem.

VanEUR 35
Boek Nu!