Onderzeeërs Trips vanuit Hurghada

De semi-onderzeeër is, ondanks zijn naam, slechts een schip, maar met een onder water kijkend passagiersdek, uitgerust met comfortabele draaibare stoelen, gelegen in zijn diepe romp ongeveer drie meter onder zeeniveau van waaruit u naar beneden kunt kijken op de zeebodem door grote duidelijke panoramische vensters. In echte onderzeeërs zijn grote ramen meestal niet mogelijk vanwege de problemen van druk op diepte, maar omdat het kijkdek van de semi-onderzeeër dicht bij zeeniveau is, kan het uitgebreid gebruik maken van glas om een ​​ervaring voor de passagier te creëren vergelijkbaar met duiken - zonder de noodzaak van lessen of de risico's van duiken, zou je Hurghada's maagdelijke koraalriffen en exotische vissen van diep van binnen willen zien, maar misschien ben je een gezin met jonge kinderen of ben je misschien een beetje zenuwachtig over al die enge zeedieren (kwallen, zeeschorpioenen enz.)

Excursies Egypte Semi-duikboot twee uur excursie vanuit Hurghada

Semi-duikboot twee uur excursie vanuit Hurghada

Duik onder in de fascinerende onderwaterwereld van de Rode Zee in een semi-duikboot tijdens een uitstap van 2 uur vanuit Hurghada. Stap aan boord en wonder het fantastische uitzicht op de kleurrijke vissen, riffen en koralen.

VanEUR 20
Boek Nu!
Excursies Egypte Sindbad duikboot 3 uur excursie vanuit Hurghada

Sindbad duikboot 3 uur excursie vanuit Hurghada

Geniet van leuke en educatieve ervaring aan boord van deSindbad duikboot. Bewonder de geweldige verscheidenheid aan kleurrijke vissen en koralen terwijl je afdaalt tot 22 meter onder het wateroppervlak van de Rode Zee.

VanEUR 40
Boek Nu!