Excursies vanuit Soma bay

We bieden alle excursies vanuit Soma Bay met privétransfers vanuit Soma Bay.Geniet van uw privé-dag excursie naar Luxor vanuit Soma Bay, privé-dag excursie  naar Caïro per vlucht, duiken, snorkelen, safaritrips,we bieden ook luchthaventransfers van de luchthaven van Hurghada naar hotels in Soma Bay en van Soma Bay-hotels naar alle luchthavens in Egypte. Soma Bay, gelegen aan de Rode Zee, het zeer exclusieve resort Soma Bay aan de Rode Zee is een ode aan ontspanning en recreatie, een toevluchtsoord voor luxe verwennerij en vrije tijd op slechts 45 kilometer ten zuiden van de internationale luchthaven van Hurghada. Het resort is van alle kanten omgeven door de ongerepte wateren van de Rode Zee, de prachtige lange zandstranden roepen op tot ontspanning en verbazingwekkende bergen en woestijnlandschappen

Excursies Egypte Cairo dag excursie vanuit Soma bay met het vliegtuig

Cairo dag excursie vanuit Soma bay met het vliegtuig

Cairo Tour from Soma Bay. Visit the Giza Pyramids the Egyptian Museum , with shopping at Cairo’s famous bazaar,Khan El Khalili all in one day With A private tour guide.

VanEUR 260
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo twee daagse excursie vanuit Soma bay met het vliegtuig

Cairo twee daagse excursie vanuit Soma bay met het vliegtuig

Zoekt u  prive twee daagse- excursie vanuit Hurghada naar Cairo Met een Prive Nederlandstalige gids mt overnachting in Cairo ?Wij kunnen wij u helpen bezoek Het Egyptisch museum ,de Sfinx, de piramiden van Giza,de Trappiramide van Kongin Djsoer in Sakkara ,Maak kennis met de Arabische geschiedenis in Cairo met het bezoek van de Citadel van Saladin,De moskee van Mohamed Ali,de Koptische wijk,de hangende kerk.  

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte Caïro tweedaagse trip met een privéauto vanuit Soma Bay

Caïro tweedaagse trip met een privéauto vanuit Soma Bay

Tweedaagse excursie naar Caïro vanuit Soma Bay met privéauto. Geniet van hoogtepunten in Caïro. Op de eerste dag bezoekt u de Gizeh-piramides, het Egyptenarenmuseum, overnacht in Caïro, op de tweede dag bezoekt u de citadel van Saladin, de moskee van Mohamed Ali, het oude Caïro, de Koptische Cairo de hangende kerk en de oude Bazaar Khan El Khalil rijd vervolgens 's nachts terug naar Soma Bay in ons Giza Pyramids View Guest House.

VanEUR 210
Boek Nu!
Excursies Egypte Dolfijn house dag snorkeling excursie vanuit Soma bay

Dolfijn house dag snorkeling excursie vanuit Soma bay

Zoekt u dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit Soma bay waar u kunt in de zee met de dolfijnen gaan zwemmen?Wij kunnen u helpen met deze excursies naar het huis van de dolfijnen vanuit Hurghada of dolfijn Huis Snorkeling dag excursie Vanuit uw hotel in Soma bay wordt u opgehaald met een  delux aircondting busje naar de marina.Na 2 uur varen in de zee komt u aan in het gbeied waar de dolfijnen vaak voorkomen

Excursies Egypte Intro Duiktrip vanuit Soma Bay

Intro Duiktrip vanuit Soma Bay

Wij bieden een dag Dag Duiktocht. Verken het onderwaterleven van de Rode Zee tijdens een 6-uur durende duiktocht. Zwem met kleurrijke vissen in koraaltuinen en kijk uit voor dolfijnen, schildpadden, elegante skates en meer. Geniet van een lunch aan boord en snacks tussen duikplekken.

VanEUR 45
Boek Nu!
Excursies Egypte Luxor Prive twee daagse excursie vanuit Hurghada

Luxor Prive twee daagse excursie vanuit Hurghada

Geniet van Prive twee daagse excursie naar luxor vanuit Hurghada met een Prive Nederlandstalige gids,Bezoek aan de vallei der koningen,de tempel van de Kongin Hatsjepsut,de kolossale beelden van Memnon in de westoever van de Nijl. Bezoek aan de ootoever van de Nijl Karnak tempel en  Luxor tempel

VanEUR 190
Boek Nu!
Excursies Egypte Luxor speciale twee daagse excursie vanuit Hurghada

Luxor speciale twee daagse excursie vanuit Hurghada

Geniet van een privé Speciale twee daagse excursie naar Luxor vanuit Hurghada, waar je de Luxor-vallei van de koningen, de Hatshepsut-tempel, de Kolossen van Memnon en de Karnak-tempel, Habu-tempel, de graven van nobelen, Deir El Madina en de Dendera-tempel bezoekt, dan rijden we je terug naar Hurghada.

VanEUR 250
Boek Nu!