Veelgestelde vragen

Er zijn vele redenen om uw Excursies  en reisdiensten bij Excursiesegypte.nl te boeken. Sinds 2008 zijn wij actief in het organiseren van hoogwaardige  Excursies  in Egypte en we zijn altijd tevreden met onze ervaring. Ons netwerk strekt zich uit over heel Egypte, u kunt een kijkje nemen op onze Tripadvisor-pagina.

 

1. Is er lang van tevoren een korting op mijn tour?


Excursies Egypte biedt graag een "Early Bird" -korting aan voor klanten die vooraf de volledige kosten van hun reis betalen, we kunnen u een kortingscode verstrekken de dag van de tour

Als u vóór uw aankomstdatum betaalt, verlagen wij graag het tarief van uw reis met 5%. "Early Bird" -tarieven vereisen een volledige, niet-restitueerbare vooruitbetaling. Kortingstours komen in aanmerking voor datumwijzigingen of restituties.

 

2. Is er een speciaal  Prijs voor privégroepen  en Families die Excursiesegypte.nl boeken?


- Ja, Excursiesegypte.nl biedt korting voor privéreizen en grote groepen mensen en gezinnen. Voor groepen van vijftien of meer personen worden zeer concurrerende prijzen toegepast.

 

3. Hoe kan ik contact opnemen met Excursions Egypt Egypt om een ​​tour te boeken?


-Excursiesegypte.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw boekingsaanvragen per e-mail, telefoon(00201224789162) of live online chat te ontvangen. U kunt ook een boekingsverzoek indienen waarin de reis naar de toekomst wordt beschreven en het is mogelijk om een ​​antwoord op uw aanvraag te geven.
-Servicenummers, e-mail en een link naar onze chatservice vindt u onderaan onze homepagina.

 

4-  Kan Ik boeken  mijn Excursies  via whatsaap Mogelijk?

 

U kunt uw excursies en Reisservices Momenteel boeken via whatsaap  via dit nummer:(00201224789162

 

6. Hoeveel moet ik als aanbetaling betalen? Hoe zal ik ervoor betalen?


- De vereiste aanbetaling is 25% van de totale prijs van de excursie, behalve voor Kerstmis en Oud en Nieuw, wanneer de aanbetaling 50% van de totale prijs bedraagt. U kunt de aanbetaling betalen met een creditcard (Visa en Mastercard worden geaccepteerd) of een bankoverschrijving rechtstreeks bij Excursies Egypt.nl. Onze vertegenwoordigers zijn bereid om u aanvullende informatie te verstrekken.


- Als betaling van de aanbetaling in één transactie niet mogelijk is, neem dan contact op met Excursiesegypte.nl om te informeren naar de mogelijkheid om de betaling in termijnen te doen.

 

7. Is er sprake van overbelasting op transacties die worden uitgevoerd met een bankpas of creditcard?


-Excursiesegypte.nl brengt geen extra toeslagen of toeslagen in rekening voor transacties met een bankpas of creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard.

 

8. Als ik mijn excursie moet annuleren met Excursiesegypte krijg ik dan een restitutie?


Excurrsies Egypt .nl Egypte. Het terugbetaalde bedrag hangt af van hoe ver van tevoren we op de hoogte worden gesteld van de annulering.
- Als u een kustexcursie van een cruiseschip en Excursiesegypte.nl en weersomstandigheden of omstandigheden anders hebt geboekt.

 

9- Kan mijn Excursies boeken en betalen bij het ophalen?

 

Je kan ook excursies  boeken in Egypte en betalen  is geen Probleem, behalf de excursies met hotel of Vliegveld,Of Nijlcruises moet u aanbetaling doen.