Cairo excursies vanuit Hurghada

zoekt u Prive dag excursie naar cairo vanuit Hurghada?Met veel plezier kunnen wij u helpen met Prive excursies met Nederlandstalige gids,U hebt meer opties om kennis met de stad Cairo te maken,U kunt Luxor in een dag bezoeken of twee dagen.Met Prive auto of met het vliegtuig.

Caïro is de hoofdstad en grootste stad van Egypte. Het grootstedelijke gebied van de stad is het grootste in het Midden-Oosten en de Arabische wereld. Vanuit Hurghada kunt u Caïro bezoeken, de hoofdstad van Egypte, Piramiden van Gizeh bezoeken, Zeilen over de Nijl, U kunt de piramides van Gizeh bezoeken, het Egyptische museum met de schatten van de koning Toetanchamon en de oude bazaar Khan el Khalil in eendaagse tour per vlucht vanuit Hurghada Als je meer wilt weten over de grootste Arabische stad, kun je kiezen voor tweedaagse excursies met overnachting in Le Meridiens Pyramids, open je hotelraam en zie de piramides van Gizeh. U kunt Caïro bezoeken en vervolgens naar Luxor vliegen, overnachten in Luxor en de Kings Valley, de koningin Hatshepsut-tempel en de Karnak-tempel bezoeken en vervolgens vanuit Luxor met een privévoertuig naar Hurghada rijden. Wilt u meer dagen in Caïro blijven, Bezoek Memphis, Sakkara , Dahshour, Meiduoum, Fayoum, Alexandria kunnen wij u helpen met alle reizen naar Cairo vanuit Hurghada.

Excursies Egypte 2 Daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met Prive auto

2 Daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met Prive auto

Geniet van 2 Daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met Prive auto ,Bezoek de hoogtepunten in Cairo,de Piramides van Gizeh, het Egyptians Museum,op de tweede dag Bezoek de citadel van Saladin, de moskee van Mohamed Ali, het oude Cairo, de Koptische Cairo, de hangende kerk en de oude Bazaar Khan el Khalil rijd dan terug naar Hurghada.

VanEUR 225
Boek Nu!
Excursies Egypte 2-daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

2-daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

Geniet van Prive 2-daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada,Bezoek de hoofdstad van Egypte met zijn Beroemde Pyramiden van Giza en het Egyptisch Museum ,Vlieg naar Luxor overnachten in luxor en de volgende dag bezoek aan de vallei der koningen,de kolossale beelden van Memnon,Karnak tempel en rijden naar Hurghada 

VanEUR 510
Boek Nu!
Excursies Egypte 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

Geniet van 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig, bezoek de piramides van Gizeh, de grote sfinx, het Egyptisch museum met de schatten van koning Toetanchamon, bezoek het oude Caïro, de oude moskeeën en de Khan el Khalil-bazaar met een privégids .

VanEUR 360
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypt hoogtepunten vanuit Hurghada, bezoek de piramides van Gizeh in Caïro, Abu Simbel in Aswan en de Vallei der koningen in Luxor

VanEUR 900
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

We bieden een driedaagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada, Inclusief 2 nachten in Caïro, bezoek aan de piramides van Gizeh en het Egyptisch museum, de sfinx, Memphis en Sakkara en de Dahsuour-citadel en het oude Caïro. Boek nu online Cairo-tourpakket.

VanEUR 265
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo  dag excursie vanuit Hurghada met Prive auto

Cairo dag excursie vanuit Hurghada met Prive auto

Geniet van Prive dag excursie vanuit Hurghada naar Cairo met Auto,Bezoek aan de Piramiden van Giza,De Sfinx,Cairo museum,Maak kennis met de hoofdstad van Egypte.

VanEUR 120
Boek Nu!
Excursies Egypte Cairo Prive dag excursie vanuit Hurghada met het vliegtuig

Cairo Prive dag excursie vanuit Hurghada met het vliegtuig

Zoekt u Prive excursies naar Cairo vanuit Hurghada met vliegtuig?Wij kunnen u helpen met deze excursie vanuit Hurghada ,bezoekt u de Piramiden van Giza en de beroemde Sfinx,Cairo museum met de schatten van de Jonge Faroa Tutankhamon en de oude bazaa Khan el khalil bazaar.

VanEUR 260
Boek Nu!
Excursies Egypte Privé excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privéauto

Privé excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privéauto

Zoekt u een Prive dag excursie naar Cairo vanuit Hurghada met een Prive Nederlandstalige gids en Prive auto,Met veel plezier kunnen wij u helpen,Wij bezoeken de Piramiden van Giza,de Sfinx,Cairo museum met de schatten van de Jonge Farao Tutankhamon.

VanEUR 135
Boek Nu!