Cairo excursies vanuit Hurghada

zoekt u Prive dag excursie naar cairo vanuit Hurghada?Met veel plezier kunnen wij u helpen met Prive excursies met Nederlandstalige gids,U hebt meer opties om kennis met de stad Cairo te maken,U kunt Luxor in een dag bezoeken of twee dagen.Met Prive auto of met het vliegtuig.

Caïro is de hoofdstad en grootste stad van Egypte. Het grootstedelijke gebied van de stad is het grootste in het Midden-Oosten en de Arabische wereld. Vanuit Hurghada kunt u Caïro bezoeken, de hoofdstad van Egypte, Piramiden van Gizeh bezoeken, Zeilen over de Nijl, U kunt de piramides van Gizeh bezoeken, het Egyptische museum met de schatten van de koning Toetanchamon en de oude bazaar Khan el Khalil in eendaagse tour per vlucht vanuit Hurghada Als je meer wilt weten over de grootste Arabische stad, kun je kiezen voor tweedaagse excursies met overnachting in Le Meridiens Pyramids, open je hotelraam en zie de piramides van Gizeh. U kunt Caïro bezoeken en vervolgens naar Luxor vliegen, overnachten in Luxor en de Kings Valley, de koningin Hatshepsut-tempel en de Karnak-tempel bezoeken en vervolgens vanuit Luxor met een privévoertuig naar Hurghada rijden. Wilt u meer dagen in Caïro blijven, Bezoek Memphis, Sakkara , Dahshour, Meiduoum, Fayoum, Alexandria kunnen wij u helpen met alle reizen naar Cairo vanuit Hurghada.

Excursies Egypte 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig

Geniet van 2-daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada met het vliegtuig, bezoek de piramides van Gizeh, de grote sfinx, het Egyptisch museum met de schatten van koning Toetanchamon, bezoek het oude Caïro, de oude moskeeën en de Khan el Khalil-bazaar met een privégids .

VanEUR 370
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypte Hoogtepunten vanuit Hurghada

3 daagse excursie Egypt hoogtepunten vanuit Hurghada, bezoek de piramides van Gizeh in Caïro, Abu Simbel in Aswan en de Vallei der koningen in Luxor

VanEUR 900
Boek Nu!
Excursies Egypte 3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

3 daagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada met een privévoertuig

We bieden een driedaagse excursie naar Caïro vanuit Hurghada, Inclusief 2 nachten in Caïro, bezoek aan de piramides van Gizeh en het Egyptisch museum, de sfinx, Memphis en Sakkara en de Dahsuour-citadel en het oude Caïro. Boek nu online Cairo-tourpakket.

VanEUR 265
Boek Nu!