12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 1'350

12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam inclusief Cairo met Nijlcruise 6 nachten in Marsa Alam in 5 sterren Hotel,1 nacht in Cairo 5-sterrenhotel, 4 nachten Nijlcruise tussen Luxor en Aswan, bezoek Piramiden van Gizeh en het Egyptisch Museum, Luxor, Aswan en Abu Simble temples,Boek nu online met Excursiesegypte.nl

Van EUR 1'350

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1- Aankomstdag:

De vertegenwoordiger van Excursiesegypte tours zal u ontmoeten en u helpen op de internationale luchthaven van Marsa Alam of de luchthaven van Hurghada Transfer naar een all-inclusive 5-sterrenhotel in Marsa Alam met een privévoertuig met airconditioning, Overnachting

Dag 2 - Marsa Alam:

Vrije dag in het resort in Marsa Alam om te ontspannen en te genieten van het strand en het water

Dag 3 - Marsa Alam-Luxor:

Ontbijt aan boord op de Nijlcruise, Ontbijt op de Nijlcruise, Bezoek de westelijke oever van de Nijl inclusief

De vallei der koningen:

Ooit de grote plaats van de waarheid genoemd, deze vallei, nu de vallei der koningen genoemd, is het een majestueus domein van de farao's die ooit in grote stenen Sarcofagen lagen, in afwachting van onsterfelijkheid. De geïsoleerde vallei achter Deir el Bahri wordt gedomineerd door de piramide -Vormige bergtop.

De kolossen van Memnon:

Enorme paarstandbeelden die bekend staan ​​als de kolossen van Memnon, die ongeveer 18 meter van de vlakte opstijgen, het zijn de overblijfselen van wat ooit het grootste complex op de westelijke oever was, gebouwd door Amenhotep the Third.

De koningin Hatshepsut-tempel:

De tempel van Hatshepsut rijst op uit de woestijnvlakte, in een reeks terrassen, en mengt zich met steile kalkstenen kliffen aan de oostkant van de Thebaanse berg alsof de natuur zelf dit buitengewone monument had gebouwd.

13:00 uur zeilen naar Esna sluis & lunch is tijdens het zeilen

18:00 aankomst, Esna Lock, Sail naar Edfu & Dinner


Overnachting aan boord van de Cruise in Edfu.

Dag 4-Edfu en Kom Ombo-tempel:

Ontbijt aan boord van de cruise

07:00 Bezoek de tempel van Edfu

Edfu-Tempel:

Boven-Egyptische site gedomineerd door een grote, goed geconserveerde tempel, gewijd aan de havik-god Horus, de constructie van de Ptolemeïsche tempel van Horus, die werd gesticht op de site van een veel eerdere tempel, daterend uit de periode tussen het bewind van Ptolemaeus de Ten derde (246 v.Chr.), De beschrijvingen op de muren omvatten de mythe van de strijd tussen Horus en Seth (waarschijnlijk jaarlijks uitgevoerd als een religieus drama.

09:30 Vaar naar Kom combo

12:30 lunch aan boord van de Nijlcruise tijdens het zeilen

15:30 Kom Komo aan, bezoek de tempel van Kom

Kom Ombo-Tempel:

De tempel en de bijbehorende nederzettingsplaats op 40 km ten noorden van Aswan, was gewijd aan de goden Sobek en Horus en dateert voornamelijk uit de Ptolemeïsche en Romeinse periode (332 B.b -395 A.c)

17:30 Ga door met zeilen naar Aswan, het diner is tijdens het zeilen

21.00 uur arriveert Aswan en overnacht aan boord van de Cruise.

Dag 5 - Abu Simbel-tempels:

Optionele reis naar de tempels van Abu Simbel (80 $ per persoon)

De twee tempels van Ramses de tweede en de koningin Nefertari werden tussen 1274 en 1244 v.Chr. Uit de berg op de westelijke oever van de Nijl uitgehouwen. De Grote Tempel was opgedragen aan Ramses de tweede, Ra-Harakhty, Amun Ra en Ptah, met 4 Kolossale beelden, de tweede tempel was opgedragen aan de koningin Nefertari en godin Hathor, de twee tempels werden steen voor steen ontmanteld en herbouwd op hoger gelegen grond. Het behoud van de twee tempels van Abu Simbel moet de grootste prestatie van de Unesco zijn

Na het middageten

Ga verder met bezoeken aan Aswan inclusief de Tempel van Philae en een rondleiding door Felucca rond Elephantine, de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk.

Phiala-tempel:

Gebouwd ter ere van de godin Isis, dit was de laatste tempel gebouwd in de klassieke Egyptische stijl. De bouw begon rond 690 voor Christus en het was een van de laatste buitenposten waar de godin werd aanbeden

De hoge dam:

Aswan High Dam is een met rotsen gevulde dam aan de noordgrens tussen Egypte en Soedan. De dam wordt gevoed door de rivier de Nijl en het stuwmeer vormt het Nassermeer. De bouw van het project begon in 1960 en werd voltooid in 1968. Het werd officieel ingehuldigd in 1971.

De onvoltooide obelisk:

Aswan was de bron van het mooiste graniet van het oude Egypte, dat werd gebruikt om standbeelden te maken en tempels, piramides en obelisken te verfraaien. De grote onafgewerkte obelisk in de noordelijke steengroeven heeft waardevol inzicht gegeven in hoe deze monumenten zijn gemaakt, hoewel het volledige bouwproces nog steeds niet helemaal duidelijk is. Drie zijden van de schacht, bijna 42 m lang, werden voltooid, behalve de inscripties. Met een gewicht van 1168 ton zou de voltooide obelisk het zwaarste stuk steen zijn geweest dat de Egyptenaren ooit hebben gemaakt.

Diner en overnachting aan boord van de cruise.

Dag 6- Aswan- Caïro

De vertegenwoordiger van Marsaalamtours Tours haalt u op van uw cruise in Aswan en brengt u naar de luchthaven van Aswan. Het duurt 40 minuten rijden. Neem uw vlucht naar Caïro. De vlucht vertrekt om 05:05 uur in Caïro, waar u wordt opgewacht en bijgestaan ​​door onze vertegenwoordiger. Daarna zal onze Egyptoloog-gids u vergezellen om de prachtige piramiden van Cheops, Chephren en Mykerinus, de sfinx met een hoofd van een farao en een leeuwenlichaam, die dateert uit de regeerperiode van koning Chephren, en de valleitempel van de piramide te ontdekken van Chephren.

Ga verder met je lunch in een lokaal restaurant in Caïro

Daarna ga je verder naar het Egyptisch Museum met artefacten uit de faraonische periode.
Het museum toont een zeldzame collectie van 5000 jaar kunst die wordt beschouwd als de grootste meest waardevolle collectie Egyptische kunst ter wereld.
Er worden meer dan 250.000 echte artefacten gepresenteerd, waaronder een tentoonstelling gewijd aan de Tutankhamen-collectie van schatten, goud en sieraden die meer dan 3.500 jaar in zijn tombe was opgesloten voordat hij werd ontdekt in de jaren 1920 toen zijn tombe werd opgegraven.

Overnachting in Cairo in een 5 sterren hotel

Dag 7 - Optionele tour naar Alexandrië.


Vrije dag in Caïro (een optionele tour naar Alexandrië of Memphis, Sakkara en Dahshour)

Vlieg naar Hurghada en transfer naar Marsa Alam - Overnachting in Marsa Alam

Vlucht vertrekt om 22.30 uur aankomst om 23.30 uur

Dag 8-Marsa Alam

Ontdek de rode zee met een van onze snorkeltrips naar Dolphin House of Hamata Island (optioneel)

Satayah snorkeltrip:

Snorkeltrip naar Satayh "Dolphin Reef" vanuit Marsa Alam om snorkelervaring op te doen en een groep van 60 - 80 dolfijnen te zien dansen voor je ogen en spelen met deze geweldige dieren, en genieten van de heerlijk bereide lunch aan boord van je boot voordat u terugkeert naar uw hotel.

Hamata snorkeltrip:

Maak een geweldige avontuurlijke snorkeltrip naar het eiland Hamata in Marsa Alam. geniet van een bezoek aan ongeveer 3 Maagdeneilanden, waar u de ongerepte natuur van Hamata National Park zult ontdekken en de koralen en gekleurde vissen rond de eilanden zult zien die u nergens anders kunt zien.

Dag 9-Marsa Alam:

Ontspan en geniet van de schoonheid van de Rode Zee

Dag 10-Marsa Alam:

Vrije dag in Marsa Alam

Dag 11 -Marsa Alam:

Vrije dag in Marsa Alam
Dag -12 -Internationaal vertrek:

Ontbijt in het hotel, daarna wordt u naar de luchthaven gebracht en wordt u op de luchthaven geholpen door de laatste vertrekformaliteiten om uw 12-daagse rondreizen door Egypte te beëindigen. P.S. U kunt uw mening delen over het toevoegen of verwijderen van tours uit uw reisroute om aan uw vereisten te voldoen en aan uw behoeften te voldoen.

Hoogtepunten

 
 • De piramides van Gizeh
 • De sfinx
 • Caïro museum
 • De vallei der koningen
 • Karnak-tempel
 • Luxor-tempel
 • Koningin Hatshepsut-tempel
 • Kolossen van Memnon
 • Edfu-tempel
 • Kom ombo-tempel
 • De hoge dam
 • Zeiltrip
 • Phiala-tempe
 • Abu Simbel

Inbegrepen:

 • Ontmoet en assisteer op International Airport
 • transfer naar hotel met voertuig met airconditioning
 • 6 nachten accommodatie in Marsa Alam 5 sterren hotel all-inclusive
 • 1 overnachting in Caïro inclusief ontbijt en alle belastingen - 5-sterrenhotel
 • 1-daagse tour in Caïro zoals vermeld in het programma inclusief
 • Entreegelden
 • Nederlandstalige gids
 • Vliegtickets van Aswan naar Caïro Vliegtickets van Caïro naar Hurghada
 • Lunch in een lokaal restaurant in Caïro 3 nachten accommodatie op 5 sterren Nijlcruise op basis van volpension

Niet Inbegrepen:

 • Internationale vluchten naar Egypte
 • Entreegelden in een van de piramides of in de mummiekamer in het Egyptisch Museum.
 • Eventuele andere optionele rondleidingen indien nodig

 Tips :Vergeet niet om mee te nemen:

 • Paspoorten
 • Hoed
 • Zonnecreme
 • Zonnebril

Route

 1. Marsa Alam
 2. Luxor
 3. Aswan
 4. Cairo
 5. Alexandria
 6. Marsa Alam