Egypte woestijn Safari rondreizen 

 

Ontdek de magie van de Egyptische woestijn met onze safaritours, bekijk onze Egyptische woestijn safaritours naar de westelijke woestijn. Siwa Oasis, Bahariya en witte woestijn en zwarte woestijn om te genieten van het woestijnsafari-leven, ontdek met onze woestijnrondleidingen door Egypte de schoonheid en rust van de woestijn, bezoek de bedoeïenen en plaatsen waar mysterieus zand wit, zwart en alle tinten rood lijken . Bezoek adembenemend mooie oases en breng nachten door onder de woestijnhemel. Breng een nacht kamperen onder de sterren door, bezoek de vijf oases van Egypte (Bahariya, Farafra, Dakhla, Kharga en Siwa), de Witte Woestijn, de Zwarte Woestijn, de Grote Zandzee, Djara-grot en alle valleien. We bieden deze reizen aan met 4x4, kameel, trekking of wandelen, meditatietours of een combinatie. We zullen ook graag een tour aanpassen aan uw behoeften voor elke groep.

Excursies Egypte 3 daagse excursie naar de Witte woestijn en wadi el Hitan vanuit Caïro

3 daagse excursie naar de Witte woestijn en wadi el Hitan vanuit Caïro

Geniet van een driedaagse reis naar de witte woestijn en Wadi Al Hitan (walvissenvallei) vanuit Caïro.Ontdek de Egyptische woestijn en geniet van de ongerepte natuur! Tijdens deze unieke avontuurlijke ervaring word je naar Bahariya Oasis en Fayoum Oasis gereden.Ontdek het is ‘Wadi Al Hitan’. De site van vandaag is een beschermd gebied en een natuurlijke erfgoedsite die in 2005 door UNESCO is toegevoegd als werelderfgoed, ontdek deze geweldige plek met een 4 * 4-auto.

VanEUR 400
Boek Nu!
Excursies Egypte 6 daagse rondreis Cairo en de Witte woestijn

6 daagse rondreis Cairo en de Witte woestijn

We bieden 6 dagen Cairo en witte woestijn Safari rondreis bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptisch Museum, reis naar de Bahariya-oase Tijdens dit unieke avontuur zie je de witte woestijn en de zwarte woestijn.

VanEUR 650
Boek Nu!