Nijlcruises vanuit Hurghada

 

 

Beleef een geweldige Nijlcruise rondreis vanuit Hurghada aan de rivier de Nijl tussen Luxor en Aswan, geniet van 5 dagen Nijlcruise rondreizen om te ontspannen, je ontdekt de vele archeologische schatten, grijp de kans om te genieten van een prachtige ervaring vergezeld door een deskundige gids voor 4 nachten / 5-daagse Nijlcruise vanuit Hurghada om de oude Egyptische beschaving te ontdekken langs de Nijlvallei waar je de Luxor-tempel, de Karnak-tempel, de Vallei der Koningen, de Koningin Hatsjepsoet-tempel bezoekt en vervolgens naar de Edfu-tempel en de Kom Ombo-tempel vaart. Bezoek ten slotte de Aswan High Dam, de Unfinished Obelisk en de Philae-tempel, waarna we je terugbrengen naar Hurghada.

Excursies Egypte 4 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

4 daagse Nijlcruise vanuit Hurghada

Geniet van een geweldige Nijlcruise vanuit Hurghada aan de rivier de Nijl tussen Aswan en Luxor,op 5 sterren Cruise. Genieten van 4 daagse Nijlcruise om te ontspannen, je zult de vele archeologische schatten ontdekken, Nijlcruises-pakketten uit Hurghada

VanEUR 750
Boek Nu!
Excursies Egypte 5-daagse Nijlcruise Luxor naar Aswan vanuit Hurghada

5-daagse Nijlcruise Luxor naar Aswan vanuit Hurghada

Geniet van 4 nachten / 5 dagen Nijlcruise tussen Luxor en Aswan vanuit Hurghada, bezoek de vallei der koningen, de Karnak-tempel, Luxor-tempel en Karnak-tempel. Ontdek de Nijl en zeil op de Nijl met Felucca.

VanEUR 950
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse Nijlcruise Egypte vanuit Hurghada

8 daagse Nijlcruise Egypte vanuit Hurghada

Geniet van 8 dagen -7 nachten Nijlcruise vanuit Hurghada tussen Luxor en Aswan ,7 nachten Nijlcruise is de beste optie om tussen Aswan en Luxor te reizen en om de oude wonderen van Egypte te ontdekken. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ontdek Egypte op onze delux Nijlcruise met het bezoek van Abu simbel.

VanEUR 700
Boek Nu!