Excursies Egypte.nl

"Excursies Egypte .nl" is een lokaal reisorganisatie die gespecialiseerd is in kleine groepsreizen, privérondleidingen,Rondreizen op maat, we doen Nijlcruises, Luxor- en Aswan-excursies, Naser-meercruises, Spirituele reizen, transfers, excursies op maat, Safari, zeiltochten met felucca,duiken tours en alle landen reizen arrangement in heel Egypte.


Sinds 2003 in de toeristenindustrie - "Excursies Egypte.nl" met als motto: werken met vriendelijkheid, eerlijkheid, gastvrijheid die onze toewijding beschrijven voor het creëren van een unieke en onvergetelijke ervaring voor onze klanten. En dat hebben we sindsdien altijd gedaan. Als u een tour wilt die precies is afgestemd op de manier waarop u hem wilt, hebt u het juiste bedrijf gevonden.


Stuur ons een verzoek en we helpen u graag! Of als dit je eerste keer naar Egypte is en je wilt een door experts ontworpen rondleiding om het beste uit je tijd te halen, zonder al het denkwerk en de planning, kijk eens naar onze all-time populaire en beschikbare routes!
Neem een ​​kijkje op onze pagina's voor meer informatie over onze service en voor enkele van de geweldige bezienswaardigheden die u misschien ook op onze tours te zien krijgt!

 

Ahmed Khalil: Nederlandstalige gids

 

Ik heet Ahmed Ibrahim khalil .Ik ben in 1982 in Damietta geboren.Ik heb vier jaar Egyptologie gestudeerd aan het faculteit van het toerisme(Cairo universiteit).Ik ben dankbaar aan mijn ouders,vrienden Hany Maher ,Atta Hussin en Marianne Drogt die mij hebben geholpen om Nederlands te leren.

 

Door de jaren heen,heb ik ervaring opgedaan in toerisme en vooral in het organiseren en begeleiden van groepreisen in Egypte.Hierdoor beschik ik over een groot netwerk en zet ik dit ook om verschillende type reisen samen te stellen naar alle delen van Egypte.

Wilt u een zeer goed georganiseerde reis,begeleid worden door een erkende enthousiate Nederlandstalige gids,dan kiest u voor excursiesegypte.nl/nl want bij ons is professionaliteit en betaalbaar goed.

 

Ahmed Khalil WhatsApp nummer: 00201224789162
 

Ahmed khalil- Nederlandstalige gids

 

Mohamed Khalil - Nederlandstalige gids

Mijn naam is Mohamed Ibrahim Khalil. Ik ben broer van Ahmed Ik ben in 1987 in Damietta geboren. Ik heb vier jaar Egyptologie gestudeerd aan de Faculteit der Letteren (Ain Shams University) 2014. Ik woon in Hurghada, ik hou van de zee en de oude Egyptische cultuur en in de loop der jaren, Ik heb ervaring opgedaan in het toerisme en vooral in het organiseren en begeleiden van groepsreizen in Egypte.

 

Mohamed Khalil WhatsApp nummer: 0020103712752

Mohamed Khalil - Nederlandstalige gids

Mostafa el Helew

Mijn naam is Moustafa Elhelow, ik ben in 1982 in Giza geboren.ik heb bedrijfskunde en Nederlandstaal in Groningen gestudeerd,  Ik hou van reizen en nieuwe mensen van over de hele wereld ontmoeten.

Mostafa el Helew

 

Wael Khalil- Tour leider-Gids

Mijn naam is Wael Khalil, ik ben geboren in Damietta in 1979 en werk als reisleider-gids bij Excursies Egypte. Toerisme trekt me meer aan dan enig ander veld. Ik hou ervan mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Het delen van cultuur en tradities, mijn hoofddoel is om alles voor hen te vergemakkelijken, van hun tijd bij ons te genieten en plezier te hebben. Ik ontmoet altijd de gasten op de luchthaven, verwelkom ze, begeleid ze tijdens de weg naar Luxor of Caïro om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Ik heb een passie voor de Egyptische geschiedenis, ik heb Egyptologie gestudeerd aan het Egos Institute in Caïro

Wael Khalil