Snorkeling excursies vanuit El Gouna

Wij organiseren verschillende leuke Snorkeling excursies vanuit el Gouna. Zoekt u Snorkeling excursie naar Dolfijn huis,,Giftun eiland Paradijs eiland, Mahmyia Mahmyia eiland, Orange bay eiland, Sharm el Naga, Abu Dabab, Marsa Moubark, eiland.we kunnen u helpen met de beste prijs.

Excursies Egypte Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit El Gouna

Abu Dabab dag Snorkeling excursie vanuit El Gouna

Geniet van een dag Snorkeling excursie in Abu Dabab vanuit  El Gouna ,Abu Dabab bay heeft een Prachtige zand strand,U kunt Met Schilpadden snorkelen en zoek naar de zeekoe bij de strand,Wij nemen ook een Zodiac en gaan hem zoeken naar de plaatsen waar hij vaak te zien

VanEUR 80
Boek Nu!
Excursies Egypte Dolfijn house dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Dolfijn house dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Zoekt u dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit El Gouna waar u kunt in de zee met de dolfijnen gaan zwemmen,wi  kunnen u helpen met deze excursie,Boek nu online met Excursiesegypte.nl/nl

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Giftun eiland dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Giftun eiland dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Zoekt u excursies naar Giftun eiland vanuit EL Gouna ?Wij kunnen u helpen met deze mooie excursie Ga het water op met een snorkeluitstap vanuit Hurghada. Vaar over de Rode Zee en pauzeer onderweg om te snorkelen en vissen, koraal en dolfijnen te zien. Verken daarna het eiland Giftun, waar een nationaal park te vinden is, en geniet van een lunchbuffet.  

VanEUR 35
Boek Nu!
Excursies Egypte Mahmya dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Mahmya dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Geniet van een leuke dag snorkeling excursie naar dolfijnen huis vanuit El Gouna,Snorkel tussen het koraal bij het eiland Mahmya in de Rode Zee. In het beschermde gebied van Giftun zie je dolfijnen, kleurrijke vissen en meer. Zwem in het kraakheldere water en ontspan op het witte strand.

VanEUR 110
Boek Nu!
Excursies Egypte Orange baai eiland snorkeling excursie vanuit El Gouna

Orange baai eiland snorkeling excursie vanuit El Gouna

Geniet van dag snorkeling excursie naar Orangse baai eiland vanuit El Gouna, met twee snorkel stops om te genieten van kleurrijke onderwaterleven,vissen en koraal. Daarna breng je ongeveer 2 uur door op een prachtig Orange Bay Island, verken je de omgeving en geniet je van je lunch op Orange baai eiland

Excursies Egypte Paradijs eiland dag snorkeling excursie vanuit el Gouna

Paradijs eiland dag snorkeling excursie vanuit el Gouna

Geniet van een fantastische hele dag snorkeling excursie vanuit El Gouna naar Paradijs eiland en genieten van de rust weg van de toeristische drukte. Ontspan op het strand in de zon of ontdek de unieke verscheidenheid aan vis langs de kust.

VanEUR 50
Boek Nu!
Excursies Egypte Sharm el Naga snorkeling dagexcursie vanuit El Gouna

Sharm el Naga snorkeling dagexcursie vanuit El Gouna

Zoekt u snorkeling dagexcursie naar Sharm el Naga vanuit El Gouna ?Sharm El Naga is een strand met prachtige rif kleurrijke vissen en mooie koraal.