6 daagse rondreis Cairo en de Witte woestijn

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 650

We bieden 6 dagen Cairo en witte woestijn Safari rondreis bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptisch Museum, reis naar de Bahariya-oase Tijdens dit unieke avontuur zie je de witte woestijn en de zwarte woestijn.

Van EUR 650

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1- aankomst:

Aankomstdag devertegenwoordiger van excursies egypte zal u ontmoeten en u helpen op de internationale luchthaven van Caïro, transfer naar het hotel met een privévoertuig met airconditioning, overnachting in het hotel .

Dag 2 -De Piramiden van Giza en het Museum:

Piramiden van Gizeh en de sfinx Cairo Day Tour (Gizeh-piramiden - Egyptisch museum) start uw Cairo excursie om de piramiden van Gizeh te bezoeken, bezoek de Grote Piramide van de koning Cheops behoort tot de vier dynastie, bezoek de piramides van Chephren en Mycerinus en rijd vervolgens naar het panoramagebied, maak gedenkwaardige foto's van de drie piramides samen, bezoek de Sphinx en de Valley Temple, volgende tour naar het Egyptisch Museum inclusief Tutankhamun-schatten, optioneel om de mummiekamer te bezoeken, en Khan El Khalil-lunch in een lokaal restaurant, vegetarisch eten beschikbaar op aanvraag, overnachting in Overnachting in Hotel.

Dag 3 - Caïro en Bahariya-oase:

Op de eerste dag om 07:00 uur halen uw gids en chauffeur u op bij uw hotel in Caïro en brengen u naar de Bahariya-oase, ongeveer 350 km naar het oosten. Deze reis duurt ongeveer 4 uur: lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in Bahariya Oasis, inchecken in Hotspring Hotel, bezoek het Museum of Golden Mummies en Bawiti Tomb (Tomb of Zed-Amun-ef-Ankh en Tomb of Bannentiu)

Dag 4-Witte woestijn Camping:

Nadat het ontbijt aan je avontuur is begonnen, ga je verder naar de Zwarte Woestijn en de natuurlijke warmwaterbronnen in de vallei van El Haize, voordat je naar de kwartskristallen in Crystal Mountain en de rotsformaties in de vallei van Agabat rijdt. dag één, verken het White Desert National Park, de meest bekende woestijnbestemming in Egypte. De hoeveelheid onaardse en prachtige door de wind uitgehouwen rotsformaties in de vorm van gigantische paddenstoelen of kiezels is ongeëvenaard door elke woestijn ter wereld. Kom bij zonsondergang aan in de Witte Woestijn en ons bedoeïenenpersoneel regelt het diner en kamperen in de woestijn.

Dag 5-Bahariya-oase Caïro:

Op dag 2 geniet je van het ontbijt in de woestijn, voordat je naar Bahariya Oasis rijdt om uit te rusten en te douchen. Rij dan terug naar Cairo overnachting in Cairo.

Dag 6-Internationale vertrek:

Vertrek naar de luchthaven Haal tijd op bij uw hotel in Gizeh en vertrek naar de luchthaven van Caïro

Hoogtepunten

 • Bezoek de piramiden van Gizeh en het Egyptisch museum
 • Geniet van de rit naar de westelijke woestijn van Egypte
 • Bezoek de kristalberg
 • Ontdek de vallei van de Golden Mummies
 • Verken de beroemde witte woestijn en de zwarte woestijn
 • Kampeertrip in de witte woestijn met Bbq-diner

Inbegrepen:

 • 3 nachten accommodatie in 5 sterren Hotel met ontbijt
 • 1 overnachting in Hotspring
 • 1 nacht woestijnkamp in de witte woestijn
 • Privétrip
 • Privé gids
 • Entreegelden

Niet Inbegrepen:

 • Fooien 

Route

 1. Cairo
 2. Alexandria
 3. Bahariya Oasis
 4. Al Farafra Desert