BETALING:

 
Creditcardbetalingen worden geïncasseerd door Trekksoft AG als een gemachtigde agent van Excursiesegypte.nl. Vervolgens zal Trekksoft AG verschijnen als TREKKSOFT * TOUR BOOKING op uw creditcardafschrift. Het domein waar u uw betaling invoert en verwerkt, is eigendom van en wordt beheerd door TrekkSoft AG. Alle betalingen zijn verschuldigd bij ontvangst.
 
  Als een betaling niet wordt ontvangen of de betaalmethode wordt geweigerd of in rekening wordt gebracht, verliest de koper het eigendom van alle gekochte artikelen. Als er geen betaling is ontvangen of als de koper na de tourdatum een ​​terugvordering heeft uitgevoerd, heeft Trekpy een derde partij. het recht om het te betwisten.
 

Optionele excursies

 

Optionele excursies  en Apart kamers  zoals mummies kamer in Egyptisch museum, binnenkomst in een van de piramides, graf Toetanchamon is niet inbegrepen Tenzij anders vermeld en toegevoegd tijdens het boekingsproces en als de klant heeft besloten om een ​​van deze optionele bezoeken te doen, zullen de vereiste tickets betaald door de klant

 

Aanbetaling

 

 Wij bieden ook een aanbetalingssysteem voor meer faciliteiten, omdat u een deel online en de rest bij ophaaltijd zonder enig probleem kunt betalen en restitueerbaar bij annulering als onze annuleringsbeleidrollen, voor meer informatie en boekingsstappen met aanbetaling klik hier

 

Annuleringsbeleid

 

 Annulering dient schriftelijk per fax of e-mail te worden ontvangen. In het geval dat de annulering plaatsvond vóór 40 dagen vanaf de vertrekdatum, wordt deze onderworpen aan 6% van het totale bedrag dat door de bank zal worden afgeschreven voor transactiekosten. Als een reisdeelnemer zijn reservering annuleert, worden de volgende kosten in rekening gebracht:

 

Tussen 30 en 15 dagen voor uw aankomstdatum wordt 25% van de totale tourprijs ingehouden.

Tussen 14 en 7 dagen vóór de aankomstdatum wordt 50% van de totale tourprijs ingehouden.

Tussen 7 en 4 dagen voor uw aankomstdatum wordt 75% van de totale tourprijs ingehouden.

Tussen 3 en 1 dagen voor uw aankomstdatum wordt 100% van de totale tourprijs verrekend.

 

Ook zijn de annuleringskosten van alle binnenlandse vluchten in het geval u een tour boekt en wilt u deze op elk gewenst moment annuleren voordat u uw tours start. De annuleringskosten van de binnenlandse vluchten zijn onderhevig aan het annuleringsbeleid van de luchtvaartmaatschappij dat van geval tot geval verandert.

 

Terugbetaling

 

 Normaal wordt een terugbetaling uitgevoerd op dezelfde kaartrekening en met dezelfde methode als de oorspronkelijke betaling. Geen restitutie is mogelijk voor No-Show.

 

Fooien:

Tips: is een gebruikelijke houding voor het uitdrukken van de voldoening van goede diensten die hem worden bewezen door medewerkers die bij hem in dienst zijn. Wij adviseren als u bereid bent om het aan te bieden, dit zou geweldig zijn - zo niet, dan bent u niet verplicht om het te doen

 

Klachten:

Als je een klacht hebt terwijl je in Egypte bent. Gelieve onmiddellijk het bedrijf (Excursiesegypte.nl) op de hoogte te stellen, aangezien de meeste problemen ter plaatse kunnen worden opgelost, als u denkt dat uw probleem nog steeds niet is opgelost, bel dan de voorzitter van het bedrijf, maar als u na uw terugkeer nog steeds niet tevreden bent, moet u e-mail ons op info@excursiesegypte.nl. of neem contact met ons op via WhatsApp 00201224789162

 

Acceptatie van de overeenkomst:

Het Contract dat wordt gevormd door de aanvaarding door de Onderneming van de boeking van de Klant onder deze Boekingsvoorwaarden, vormt de volledige overeenkomst tussen de Klant en de Onderneming, dus de betaling van een aanbetaling of een eindbetaling per bankoverschrijving of creditcard geeft aan dat deelnemers aan de reis hebben gelezen en accepteerde alle algemene voorwaarden en stemt ermee in zich eraan te houden. accommodatie: Tenzij anders vermeld, is het meestal gebaseerd op twee personen die een kamer delen (twin sharing). Ruimte voor de enige bewoner is beschikbaar met een extra supplement. Hotels en lodges worden genoemd als een indicatie / gids van categorie en kamers kunnen worden gereserveerd bij vergelijkbare etablissementen. Gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op tarieven en andere kosten die gelden op het moment van afdrukken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.