5 daagse Nijlcruise excursie vanuit El Gouna

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 700

+1 Extra opties

Geniet van 4 nachten -5 dagen Nijlcruise-tour vanuit El Gouna, doe mee aan een spannend Nijlcruise-avontuur en verken de oude geschiedenis van Opper-Egypte in Luxor en Aswan, te beginnen met de beroemde bezienswaardigheden in Luxor, waaronder de Karnak-tempel en de Luxor-tempel en de Vallei der Koningen en vallei van de koninginnen en kolossen van Memnon

Van EUR 700

+1 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1- El Gouna naar Luxor Nile Cruise:

ExcursiesegypteTours Representative zal u ontmoeten en u bijstaan ​​in uw hotel in El Gouna voor uw transfer naar Luxor (ongeveer 4 uur rijden in de oostelijke woestijn). Aankomst in Luxor en vervolgens ontmoet en vergezeld door uw deskundige Egyptoloog-gids voor een reis terug in de tijd op de oostelijke oever van de Nijl in Luxor naar de Karnak-tempel en de Luxor-tempel en vervolgens overgebracht naar de Nijl-cruiseboot in Luxor voor inscheping en lunch. Afternoontea en diner aan boord van de Nijlcruise in Luxor - Optionele geluids- en lichtshow in de Karnak-tempel in Luxor en een optionele rondleiding door Luxor City en de markt.
Maaltijden: lunch, diner

Dag 2 - Luxor Nile Cruise:

Ontbijt aan boord van uw Nijl-cruiseboot in Luxor en vervolgens vergezeld door uw Egyptoloog-gids voor een prachtige oude verkenning op de westelijke oever van de rivier de Nijl in Luxor naar de Vallei der Koningen, de Tempel van Koningin Hatshepsut in El Deir EL Bahari en de Kolossen van Memnon, teruggebracht naar de Nijlcruise in Luxor. Via Esna Lock naar Edfu zeilen met diner en overnachting aan boord.
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Dag 3 - Tours naar de tempels van Edfu en Kom Ombo:

Ontbijt aan boord van de Nijl-cruiseboot en vervolgens vergezeld door uw deskundige gids voor een bezoek aan de Horus-tempel in Edfu en vervolgens naar de cruise om naar Kom Ombo te zeilen met lunch aan boord van de Nijl-cruiseboot. Bij aankomst in Kom Ombo begeleidt uw Egyptoloog-gids u naar de Tempel van Kom Ombo, gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Ga verder naar Aswan met diner en overnachting aan boord van de Nijl-cruiseboot in Aswan.
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Dag 4 - Abu Simbel vanuit Aswan Nile:

Nadat je om 03:15 uur bent opgehaald bij je hotel in Aswan, reis je met het voertuig met airconditioning naar de tempels van Abu Simbel voor de hitte van de dag. Het Abu Simbel-tempelcomplex, uitgehouwen uit de berghelling tijdens het bewind van farao Ramses II in de 13e eeuw voor Christus, werd in 1968 in zijn geheel verplaatst naar een kunstmatige heuvel boven het Aswan High Dam-reservoir. Ontspan tijdens de 3 uur durende rit naar de woestijn. Bij aankomst zal een Egyptoloog-gids u alles vertellen over een van de grootste en meest grillige farao's in de Egyptische geschiedenis. Bewonder de voorgevel van de Grote Tempel voor Ramses II en de 4 beelden van de farao die op zijn troon zit na zijn opgroeiende leeftijd. In theorie is de hoofdtempel gewijd aan Amon-Re Horakhty en Ptah, maar in de praktijk werd hij gebouwd voor de grotere glorie van zijn bouwer, Ramses de Grote. Ga verder naar de kleinere tempel van Ramses 'gemalin, koningin Nefertari, direct naast de Grote Tempel. Bewonder de indrukwekkende uit rotsen gehouwen gevel met de farao en zijn koningin. Stap om 09:00 uur weer in de bus voor de terugreis naar Aswan.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner.

Day 5 - Aswan Nile Cruise :

Disembarkation after breakfast on board the Nile cruise vessel, you will be escorted by your Egyptologist Tour Guide in Aswan for an amazing tour of the Aswan High Dam, the Granite Quarries and the Temple of Philae in Aswan. Transfer to your Nile cruise boat in Aswan for embarkation with lunch, then transfer back to El Gouna from Aswan. (about 4 hours by road) Meals: Breakfast

Hoogtepunten

 • Doe mee aan een spannend Nijlcruise-avontuur
 • Verkenning van de oude geschiedenis van Opper-Egypte in Luxor en Aswan
 • Karnak-tempel en Luxor-tempel en de Westelijke Jordaanoever
 • Vallei der Koningen en Vallei der Koninginnen en Kolossen van Memnon.
 • Daarna een ontspannende informatieve cruise langs de Nijl
 • stoppen bij Edfu Temple en Kom Ombo Temple
 • Aswan en zijn heerlijke Nubische cultuur en sites.
 • Bezoeken aan Aswan High Dam, Philae Temple en de onvoltooide Obelisk
 • Bezoek Abu Simbel

Inbegrepen:

 • Excursies naar de tempels van Karnak en Luxor
 • Transfer El Gouna-Luxor en van Aswan naar El Gouna
 • Excursies naar Vallei der Koningen, Hatshepsut-tempel en Kolossen van Memnon
 • Excursies naar de tempels van Edfu en Kom Ombo
 • Accommodatie aan boord van 5-sterren Nijlcruise op basis van volpension - Royal Princess
 • Alle Nijlcruise-excursies zoals vermeld in de reisbeschrijving
 • Excursies naar Philae Temple, High Dam en de onvoltooide Obelisk
 • Toegangsprijzen voor alle bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan volgens de routebeschrijving
 • Deskundige Engelssprekende gids voor alle Nijlcruises en kustexcursies

Niet Inbegrepen:

 • Eventuele extra's
 • Fooien geven

Route

 1. South Marina Road, الغردقة
 2. Luxor
 3. Aswan