Egypte rondreizen vanuit Marsa Alam

Boek nuw uwEgypte rondreizen vanuit Marsa Alam we bieden verschillende vakantiepakketten aan naar Marsa Alam en de Nijlvallei, met onze Mars Alam rondreizen pakketten laten we u Egypte ontdekken. aangezien we een combinatie hebben tussen de rode zee en en de Nijlvallei .

Onze Marsa Alam-vakantiepakketten geven u de kans om een ​​geweldige vakantie in Marsa Alam te krijgen en de geschiedenis van Egypte en de beste attracties in Egypte te ervaren. Egypte is misschien het meest bekend om de piramides, maar er zijn veel meer attracties die de oude Egyptische beschaving vormden, zoals de Karnak-tempel, de Hatshepsut-tempel, de Philae-tempel, de Vallei der Koningen en Abu Simbel.

Excursies Egypte 12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam

12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam

12 daagse egypte rondreis vanuit Marsa Alam inclusief Cairo met Nijlcruise 6 nachten in Marsa Alam in 5 sterren Hotel,1 nacht in Cairo 5-sterrenhotel, 4 nachten Nijlcruise tussen Luxor en Aswan, bezoek Piramiden van Gizeh en het Egyptisch Museum, Luxor, Aswan en Abu Simble temples,Boek nu online met Excursiesegypte.nl

VanEUR 1'350
Boek Nu!
Excursies Egypte 8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam

8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam

Geniet van 8 daagse rondreis Egypte vanuit Marsa Alam Inclusief 4 nachten all-inclusive 5-sterrenhotel in Marsa Alam en 3 nachten Nijlcruises. al onze hotels en Nijlcruises zijn zorgvuldig uitgekozen en onze vakantie-ervaringen zijn speciaal voor u ontworpen. Geniet van een gratis trip snorkeltrip naar het dolfijnenhuis of het eiland Hamata.

VanEUR 700
Boek Nu!