Orange baai eiland snorkeling excursie vanuit Hurghada

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 35

Geniet van dag snorkeling excursie naar Orangse baai eiland voor Hurghada, met twee snorkel stops om te genieten van kleurrijke onderwaterleven, vissen en koraal. Daarna breng je ongeveer 2 uur door op een prachtig Orange Bay Island, verken je de omgeving en geniet je van je lunch op Orange Baai eiland

Van EUR 35

Boek Nu! Inquire Booking

Geniet van een ontspannende dag zwemmen, snorkelen en zonnebaden tijdens een boottocht naar Orange Baai Giftun Island vanuit Hurghada, waar u kristalhelder blauw water van de Rode Zee, lagunes en kleurrijke koraalriffen zult ontdekken.

Je wordt om ongeveer 8.00 uur opgehaald bij je hotel (exacte details worden ter plaatse bevestigd) en dan rijd je naar de steiger waar je op de boot kunt komen.

Vaar voor (45 min.) Per boot naar het oosten van Hurghada, tot je de eerste plaats bereikt die eigenlijk een perfecte plek is om te snorkelen of gewoon te zwemmen waar veel koraalriffen en vissen zijn. Ga dan verder richting Orange Bay (Orange Bay is een van de mooiste stranden bij Hurghada). Je zult er ongeveer 2 uur doorbrengen om te genieten van een geweldig wit zandstrand, het eiland biedt allerlei betrouwbare diensten om je thuis te laten voelen, en biedt een speciale speelruimte voor kinderen. Vaar vervolgens verder om voor de tweede plek om te snorkelen te gaan na 2 uur ontspannen op het eiland, waar je een tweede stop maakt voor een geweldig snorkelen of zwemmen. De lunch is klaar op de boot voordat de laatste stop wordt gemaakt (elke stop ongeveer 45 minuten). Tegen het einde van de dag vaart u terug naar de steiger van Hurghada (rond 16.00 uur), waar u het busje vindt dat wacht om u een lift naar uw hotel te geven.

 

Inbegreben
 

Ophaaltijd met airconditioning busje

 Mineraalwater en frisdranken tijdens de reis op de boot

snorkeling gids

lunch op het eiland

All belastingen en servicekosten

Snorkeluitrusting

 

 

Niet inbgreben

Fooien

Persoonlijk uitgaven

 

Hoogtepunten

Geniet van een ontspannende dag zwemmen
snorkelen
zonnebaden op een boottocht

Geniet en zie een geweldig wit zandstrand

Route

  1. Hurghada