Giftun eiland dag snorkeling excursie vanuit El Gouna

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 35

Zoekt u excursies naar Giftun eiland vanuit EL Gouna ?Wij kunnen u helpen met deze mooie excursie Ga het water op met een snorkeluitstap vanuit Hurghada. Vaar over de Rode Zee en pauzeer onderweg om te snorkelen en vissen, koraal en dolfijnen te zien. Verken daarna het eiland Giftun, waar een nationaal park te vinden is, en geniet van een lunchbuffet.

 

Van EUR 35

Boek Nu! Inquire Booking

 

Profiteer van het heerlijk warme weer in Hurghada en breng een hele dag door op de Rode Zee. Reis met de boot naar het eiland Giftun, waar je tijdens een ontspannen dagje kunt snorkelen, het eiland kunt verkennen en van een lunchbuffet kunt genieten.

Je wordt opgehaald bij je hotel en naar een boot die klaarligt in de Rode Zee gebracht. Vervolgens ga je het water op en pauzeer je bij verschillende plekken om een glimp op te vangen van de kleurrijke onderwaterwereld. Je ziet niet alleen vissen en koraal maar krijgt ook de kans om met dolfijnen te zwemmen!

Bij aankomst op het eiland Giftun krijg je de kans om te watersporten of het nationaal park op het eiland te bezoeken. kun je ook genieten van een lunchbuffet op de boot Tenslotte keer je aan het einde van de dag terug naar het vasteland, waar je teruggebracht wordt naar je hotel.

 

Inbegreben

 

Transfers van hotel naar EL Gouna  marine vanuit uw hotel in hurghada

Transfers van Hurghada marine naar het hotel

Lunch en softdranken

Reisgids

Snorkeling materiaal

Mineraal water

 

Gelieve zelf meenemen:

Zonne cream

handdoek

zonnebrill

 

Algemene informatie

 

Live gids

Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch

Duur 8 uur

Ophaalservice vanuit El Gouna

 

Eenvoudig annuleren

Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling

Hoogtepunten

prachtige Eiland

Snorkeling twee keer

Lunch