snorkelen en kameel rijden bij Blue Hole vanuit Sharm el Sheikh

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 30

Dag excursie naar de blue hole vanuit Sharm el sheikh,Beleef een ontspannen dag met mooie belevenissen: een rit op een kameel en een snorkelsessie in Blue Hole. Ontspan op het strand en geniet van een heerlijke lunch.

Van EUR 30

Boek Nu! Inquire Booking

Je wordt opgehaald bij je hotel in Sharm-el-Sheikh en geniet onderweg alvast van het indrukwekkende landschap om je heen. Bij een kleine oase stap je uit om beter te kijken naar de natuurlijke kleuren en rotsformaties die dit gebied kenmerken.

Verander dan van vervoersmiddel en stap op een kameel om langs de kust naar Blue Hole te rijden. Blue Hole is beroemd als snorkelplaats en ligt 10 kilometer ten noorden van Dahab aan de oostkust van het Sinaï-schiereiland.

Ontspan in deze rustgevende setting, of je nu op je kameel zit of in het water naar de kleurrijke visjes en koraalriffen kijkt. Het uitzicht is hoe dan ook fantastisch, en het strand biedt de perfecte plek om ultiem tot rust te komen.

Voordat je aan de terugrit begint, geniet je nog van een heerlijke lunch. Op de weg terug kun je in Dahab nog even rondlopen en winkelen voordat je naar je hotel terugkeert.

Hoogtepunten

Zie de rotsformaties van de Sinaïwoestijn op weg naar Blue Hole

Rijd op een kameel en bezoek een bedoeïense begraafplaats

Ontdek de levendige onderwaterwereld en ontspan op het strand bij Blue Hole

Route

  1. Sharm el Sheikh
  2. دهب