Luxor prive twee daagse excursie met ballonvaart

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 400

Geniet van een twee daagse excursie vanuit Hurghada met Balloonvaart, bezoek de vallei pf koningen, de koningin Hatshepsut-tempel en Karnak, zeil op de Nijl met Felucca, geniet van paardenkoets in Luxor, geniet van zeilboot op de Nijl tijdens de zonsondergang

Van EUR 400

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1: Hurghada Luxor:
 

Ophalen vanuit uw hotel in Hurghada met prive A/c busje naar luxor, Het duurt 03:30 minuten rijden
 

Karnak-Tempel:

Geen enkele site in Egypte is indrukwekkender dan Karnak. Het is het grootste tempelcomplex ooit gebouwd door de mens en vertegenwoordigt de gecombineerde prestatie van vele generaties oude bouwers en farao's. De tempel van Karnak bestaat eigenlijk uit drie hoofdtempels, kleinere ingesloten tempels en verschillende buitentempels op 247 hectare grond.

Luxor temple:

De tempel van Luxor was het centrum van het belangrijkste festival, het festival van Opet. Grotendeels gebouwd door Amenhotep III en Rameses II, was het doel van de tempel als decor voor de rituelen van het festival. Het festival moest het menselijke aspect van de heerser verzoenen met het goddelijke ambt.

lunchwordt geserveerd in een lokaal restaurant in Luxor, dan incheckt u in 5 hotel (Nile Palace  hotel) om uzelf op te frissen voordat we u weer ophalen om te genieten: om te genieten van zeilboot op de Nijl tijdens de zonsondergang Overnachting in 5  Hotel.
De zeiltocht kust 20 Euro P.p

 

Dag 2: Luxor-Ballonvaart:

Een vroege ophaaltijd naar de westelijke oever van de Nijl om te genieten van de ballonvaart met een ontbijtbox, dan wordt u vergezeld door uw privégids en een privévoertuig met airconditioning om te bezoeken: Vallei der Koningen:
De laatste rustplaats van de heersers van Egypte van de 18e tot de 20e dynastie, het is de thuisbasis van graven waaronder de grote farao Ramses II en de jongensfarao Toetanchamon
de graven waren goed gevuld met alle materiële goederen die een heerser in de volgende wereld nodig zou kunnen hebben. De meeste versieringen in de graven zijn nog steeds goed bewaard gebleven.


Hatshepsut-tempel:

Het is een van de mooiste en best bewaarde van alle tempels van het oude Egypte. De tempel werd gebouwd op drie niveaus met twee brede hellingen in een centrale positie die de niveaus met elkaar verbindt.

Colossi van Memnon:

Twee massieve stenen beelden van koning Amenhotep III zijn de enige overblijfselen van een complete dodentempel.
De beelden zijn gemaakt van blokken kwartsietzandsteen die in Caïro bestaan ​​en vervolgens 700 km naar Luxor verplaatst
Lunch in een Nile View-restaurant voordat we u terugbrengen naar uw hotel in Hurghada

Hoogtepunten

  • ► De vallei der koningen
  • ► Tomb of The young Pharaoh Tutankhamon
  • ► De tempel van Hatsjepsoet
  • ► De kolossen van Memnon.
  • ► De tempel van Karnak
  • ► Balloonvaart

Route

  1. Hurghada
  2. Safaga
  3. Qena
  4. Luxor