Prive dag excursie naar Cairo vanuit Sahel Hashesh met een Prive busje

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 125

+2 Extra opties

Zoekt u een Prive dag excursie naar Cairo vanuit Sahel Hashesh met een Prive Nederlandstalige gids,Met veel plezier kunnen wij u helpen,Wij bezoeken de Piramiden van Giza,de Sfinx,Cairo museum met de schatten van de Jonge Farao Tutankhamon.

Van EUR 125

+2 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

Excursiesegypte.nl-vertegenwoordiger haalt je op van je hotel in Sahel Hashesh om 03:00 uur naar Caïro met een airconditioningsvoertuig. De afstand is ongeveer 500 km, het duurt 6 uur naar Caïro, waar je ontmoet en geholpen wordt door onze vertegenwoordiger.
Daarna zal onze Egyptoloog gids u begeleiden om de prachtige piramides van Cheops, Chephren en Mykerinus te ontdekken, de sfinx met een hoofd van een farao en een leeuwenlichaam, die dateert uit de tijd van koning Chephren, en de valetempel van de piramide van Chefren.

Ga verder met uw lunch in het plaatselijke restaurant in Caïro.Daarna gaat u verder naar het Egyptisch Museum met kunstvoorwerpen uit de faraonische periode.
Het museum vertoont een zeldzame verzameling van 5000 jaar kunst die wordt beschouwd als de grootste kostbaarste collectie Egyptische kunst ter wereld. Meer dan 250.000 echte artefacten worden gepresenteerd, waaronder een tentoonstelling gewijd aan de Tutankhamen-collectie van schatten, goud en sieraden die meer dan 3.500 jaar in zijn tombe werd bewaard voordat het werd ontdekt in de jaren 1920 toen zijn tombe werd opgegraven.
Doorgaan Dan rijd je terug naar je hotel in Sahel Hashesh vanuit Cairo.

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

 

Hoogtepunten

  • De Piramide van Giza
  • De Sfinx
  • Het Cairo Museum

Inbegrepen

  • Alle transfers & entreegelden
  • Nederlandstalige gids
  •  Mineraal water tijdens deze excursie
  •  lunch

 

Niet inbegrepen

  • Fooien voor gids en de chauffeur
  • Dranken in het restaurant

Route

  1. Hurghada (EG)