Dag excursie naar de Piramiden van Giza,de Sfinx Memphis en Sakara

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 60

Geniet van een Prive dag excursie vanuit Cairo naar de Piramiden van Giza,de Sfinx,Rijden naar Memphis, de eerste hoofdstad van Egypte en Sakkara waar u de Piramide van Koning Djoser kan bezoeken ,Maak kennis met de Historie van de Oude Egypte en het land van de Farao`s

Van EUR 60

Boek Nu! Inquire Booking

U wordt vanuit  uw hotel in Cairo opgehaald naar Cairo,Bekijk de wonderen van Egypte op deze tour. Eerst moet je de piramides van Cheops, Chefren en Mykerinus bezoeken. Maak dan een stop bij de Grote Sfinx, die het hoofd van een farao heeft met het lichaam van een leeuw. De sfinx dateert uit de tijd van Chefren. Deze tour omvat ook een bezoek aan de Vallei tempel, die behoort tot de piramide van Chefren.

Na het bezoek van Giza,rijden wij naar Sakkara,de oudest begraaf plaats van Egypte, Sakkara is bekend om de de Trap piramides van Zoser, 's werelds oudste grote stenen bouwwerk. Het werd gebouwd in de 3e dynastie (rond 2630 voor Christus) voor koning Djoser.

Vervolgens rijden wij naar  Memphis, die werd opgericht door koning Menes(rond 2630 voor Christus), en was de hoofdstad van het oude Egypte tijdens het Oude Koninkrijk. Het werd beschouwd als een centrum van de regel en cultuur voor meer dan 3000 jaar oud zijn. Het standbeeld van Ramses II is een hoogtepunt van deze halte.

 

Inbegrpen 

Alle transfers door een moderne airconditioning voertuig

Toegangsprijzen voor de genoemde historische plaatsen

Transfer door een prive airconditioning voertuig

Gids van uw eigen taal

Alle belastingen en servicekosten

Lunch tijdens uw Excursie

 

Niet Inbgrepen

 

Fooien

Dranken in het restaurant

 

Hoogtepunten

De Piramiden van Giza

Sfinx

Sakkara Trappiramide van Koning Djoser

Het Museum van Imhotep

Memphis

 

Route

  1. Cairo