Luxor twee daagse excursie vanuit Marsa alam

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 250

+2 Extra opties

 

Geniet van Prive twee daagse excursie naart luxor vanuit Marsa alam met een Prive busje en Prive Nederlandstalige gids,Bezoek aan Luxor-tempel, Karnak-tempel, overnighting in lotus hotel Met Nile view kamer . Volgende dag tour naar Vallei der Koningen, Hatshepsut tempel, Colossi van Memnon, dan terug naar Marsa Alam.

Van EUR 250

+2 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1: Marsa Alam-Luxor

Vroeg in de ochtend  wordt vanuit uw hotel om 05:00 uur opgehaald vanuit  uw hotel in Marsa Alam door een privé A.C. Auto ,Voor een Prive twee daags excursie  met een overnachting in Luxor vanuit Marsa Alam.Wij bezoeken

 

 Karnak-tempel:

 Geen enkele site in Egypte is indrukwekkender dan Karnak. Het is het grootste gebouwencomplex ooit door de mens gebouwd en vertegenwoordigt de gecombineerde prestatie van vele generaties van oude bouwers en farao's. De tempel van Karnak is eigenlijk drie hoofdtempels, verschillende ingesloten tempels en verschillende buitenste tempels op 247 hectare grond.

 

Luxor tempel:

 De Tempel van Luxor is het centrum van het festival, het festival van Opet. Grotendeels gebouwd door Amenhotep III en Rameses II, het doel van de tempel als decor voor de rituelen van het festival. Het festival verzoende het menselijke aspect van de heerser met het goddelijke ambt. lunch wil worden bediend lokaal restaurant in Luxor met uitzicht op de Nijl , dan wilt u inchecken in 3 hotel:

 

In de avond kunt u genieten van een optionele Tour Sound and Light Show in Karnak: De show begint met de geboorte van de grote stad Thebe en de erectie van de Karnak-tempel. De show vertelt de glorieuze verwezenlijkingen van sommige grote farao's terwijl ze luisteren naar een prachtige en poëtische beschrijving van de artistieke schatten en de grote erfenis die de Karnak-tempel omsluit. Overnachting in 3 hotel.

 

Dag 2: Luxor - Marsa Alam

 

Ontbijt in uw hotel, dan wordt u begeleid door uw persoonlijke gids en een privévoertuig met airconditioning om te bezoeken

 

Vallei der Koningen:

De laatste rustplaats van de heersers van Egypte van de 18e tot de 20e dynastie, het is de thuisbasis van graven met inbegrip van de grote farao Ramesses II en farao Toetanchamon. De graven waren goed gevuld met alle materiële goederen die een heerser nodig zou kunnen hebben in de volgende wereld. De meeste graven zijn nog steeds goed bewaard gebleven.

 

Hatshepsut-tempel: Het is een van de mooiste en best bewaard gebleven tempels van het oude Egypte. De tempel werd gebouwd op drie niveaus met twee brede opritten op een centrale positie die de niveaus bij elkaar brachten.

 

Colossi van Memnon: Twee massieve stenen beelden van Amenhotep III zijn de enige overblijfselen van een complete mortuariumtempel. De beelden zijn gemaakt van blokken zandsteen die in Cairo bestaan ​​en vervolgens 700 km naar Luxor zijn verplaatst Laat je lunchen op een restaurant in Nile View voordat je terugkeert naar je hotel in Marsa Alam.

 

Deze excursie is Inbgrepen

Accommodatie in 3 * hotel met ontbijt,Lotus hotel

Tour naar Hatshepsut Temple & Valley of the Kings.Tour naar Karnak Temple & Luxor Temple.

Service van professionele gids.

Winkelen door beroemde Bazaars

Verzorging van ons persoonlijk tijdens tours

Flessenwater tijdens uw reis.

Haal diensten op bij uw hotel en ga terug.

Lunch in een lokaal restaurant

 Alle transfers door voertuigen met airconditioning

 

Deze excursie is niet Inbgrepen

 

Fooien

Avondeten

Dranken in het restaurant

 

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

 

Hoogtepunten

Karnak tempel

Luxor tempel

Kolossale beelden

Hatsjepsut tempel

De vallei der koningen

Route

  1. Marsa Alam
  2. Safaga
  3. Qena
  4. Luxor