Dag excursie naar Luxor met Nederlandstalige gids

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 120

Luxor privé dag excursie vanuit Hurghada met een eigen auto en persoonlijke gids.
Privédagtocht naar Luxor vanuit Hurghada per privéauto met uw eigen gids, zodat u het echte Luxor kunt bekijken, een bezoek kunt brengen aan de vallei der koningen, de begraafplaats van de machtigste koningenvan Egypte, de tempel Queen Hatsheput, de Kolossen van Memnon en de tempel van Karnak .

Van EUR 120

Boek Nu! Inquire Booking

Ophalen bij je hotel in Hurghada

Je wordt om 05.00 uur opgehaald bij je hotel in Hurghada door een airco-coach naar Luxor.
El Gouna-  Hurghada25 Km
Hurghada-Safaga 60 Km
Safaga-Qena 160 Km (Pauze in km 85)
Qena-Luxor 60 km

Vallei der koningen

Je steekt de Nijl over om enkele van de meest spectaculaire hoogtepunten van de legendarische West Bank van Luxor te bezoeken, waar je met je eigen gids zult verkennen. Bezoek de vallei der koningen. Je bezoekt Je bezoekt 3 Graven.
Vallei der koningen
De laatste rustplaats van de Egyptische heersers van de 18e tot de 20e dynastie, het is de thuisbasis van graven waaronder de grote farao Ramses II en jongen Farao Toetanchamon. De graven waren goed gevuld met alle materiële goederen die een heerser nodig zou kunnen hebben in de volgende wereld. De meeste decoratie in de graven is nog goed bewaard gebleven.
Als u de tombe van de jonge farao Toetanchamon wilt bezoeken. Het kost 25 euro Extra

 

De tempel van Hatshpsut

Tempel van Hatshepsut is een van de mooiste bewaard gebleven tempels van het oude Egypte die je in Luxor kunt vinden. De tempel werd gebouwd op drie niveaus met twee brede opritten op een centrale positie die de niveaus bij elkaar brachten. Oprijzend uit de woestijn Vlakte, in een reeks van terrassen, De tempel van Hatshepsut Mergs met enorme kalkstenen kliffen aan de oostkant van de Thebumberg, alsof de natuur zelf dit buitengewone monument had gebouwd.

Een bezoek aan Colossi van Memnon

Kolossen van Memnon zijn twee massieve stenen beelden van koning Amenhotep III zijn de enige overblijfselen van een complete mortuariumtempel. De beelden zijn gemaakt van blokken kwartsiet zandsteen die in Cairo bestaan ​​en vervolgens 700 KM verplaatst naar Luxor, de twee standbeelden Know as the Colossi of Memnon, Rising ongeveer 18 M uit de vlakte, Ze zijn de overblijfselen van wat ooit het grootste complex op de westelijke oever was, gebouwd door Amenhotep the Third. Rond het middaguur lunch je in een lokaal restaurant in Luxor, bezoek dan de tempel van Karnak - de grootste oude religieuze plaats die overal ter wereld bekend staat:

Bezoek de Karnak-tempel

De tempel van Karnak is de grootste oude religieuze plaats die overal ter wereld bekend is. Geen enkele site in Egypte is indrukwekkender dan Karnak. Het is het grootste tempelcomplex dat ooit door de mens is gebouwd. Het vertegenwoordigt de gecombineerde prestatie van vele generaties van oude bouwers en farao's. De tempel van Karnak bestaat eigenlijk uit drie hoofdtempels op 247 hectare grond.
Eindelijk wordt u door een privévoertuig met airconditioning naar uw hotel in Hurghada gebracht

Hoogtepunten

 • De Vallei der Koningen
 • De tempel van Hatshepsut en
 • The Colossi of Memnon
 • De tempel van Karnak

Inbegrepen

 • Buffet lunch
 • Professionele gids
 • Gekwalificeerde Egyptoloog gids
 • Hotel pickup (alleen geselecteerde hotels)
 • Privé-transfer heen en terug

Niet Ibegrepen

 • Alcoholische dranken (beschikbaar om te kopen)
 • Fooien (aanbevolen)
 • DVD (beschikbaar om te kopen)
 • Entreegelden

Route

 1. Hurghada (EG)
 2. Qena
 3. Luxor