Excursie naar Stuw Dam,De onvoltooide Obelisk en Philae Tempel Vanuit Aswan

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 50

Half dag excursie naar de Stuwdam,Phiala tempel,de onvoltooide obelisk en Phiala tempel vanuit Aswan,Met een Prive Gids en Prive airco busje en leuke Motor boot tocht naar de tempel van Phiala

Van EUR 50

Boek Nu! Inquire Booking

Begin uw dag tour in Aswan door zich opgehaald van uw hotel of cruiseschip en rijden naar de Hoge Dam van Aswan, een technisch wonder toen het werd gebouwd in de jaren 1960. Vanaf de top van de Hoge Dam kun je blik over het Nassermeer aan de Kalabsha tempel in het zuiden en de enorme macht station naar het noorden.

U wordt vanuit uw hotel of Cruise boot opgehaaald  naar de onvoltooide obelisk  Obelisk in de granieten steengroeven van Aswan, waar veel van de rode graniet gebruikt voor de oude tempels en kolossen vandaan kwam. De onvoltooide Obelisk ligt nog steeds waar het werd gesneden toen een scheur was ontdekt als het werd gehouwen uit de rots. Uw gekwalificeerde Egyptoloog gids zal uitleggen hoe de 1 ton obelisk werd gesneden, en waarom de scheur veroorzaakt te kunnen worden verlaten.

De laatste van de 3 beroemde Aswan sites die u ziet wordt algemeen beschouwd als de beste. De Tempel van Philae werd zorgvuldig verplaatst naar de huidige locatie (ongeveer 500 meter van de oorspronkelijke site) als de bouw van de Hoge Dam veroorzaakt omliggende Nile wateren te stijgen. Een korte motorboot rit brengt u naar het eiland, waar uw gids u mee op een wandeling door de tempel zal duren alvorens je vrije tijd om verder te verkennen op uw eigen.

Gewijd aan de godin Isis, Philae Tempel heeft een prachtige omgeving op een eiland in de rivier die is aangelegd om de oorspronkelijke site aan te passen.

Na het afronden van uw tour, word je afgezet uw hotel of Nijl cruise in Aswan.

 

Inbegrepen

 

Alle transfers en pickups van / naar uw hotel

Vervoer door een moderne moderne auto

Gekwalificeerde gids (in uw eigen taal)

Nijl tour met motorboot naar Phiale tempel

Fles water voor elke deelnemer

Belastingen en service

 

Niet Inbegrepen

 

Toegangsprijzen

Tipping (niet verplicht)

 

 

 

 

Hoogtepunten

De Stuw Dam.De oude dam en de nieuwe dam

De tempel van Phiala

De onvoltooide obelisk

Motor boot tocht

Route

  1. Aswan