Leren duiken in Sharm el Sheikh dag duik excursie

Inquire Booking

Zoekt u een dag duiken vanuit Sharm el sheikh?Met veel plezier kunnen wij u helpen een dag duikexcursue in de Rode Zee op een 8-uur-activiteit in Sharm El-Sheikh en verken de onderwaterwereld mariene leven op een aantal van de beste duiklocaties. Een duik gids neemt u mee naar de oude wrakken, waar grote vissen zwemmen, waaronder grote pelagische

Inquire Booking

 

Ontdek de onderwaterwereld van de Rode Zee op een full-dag duiken tour van Sharm El-Sheikh. Naar aanleiding van een meet-up met uw gids, die alle benodigde apparatuur zal voorzien, geniet u van een lokale duik te krijgen georiënteerd, voordat u naar de Lara wrak, Jackson Reef en het Sinaï-schiereiland.

U kunt de instructie op maat gemaakt voor beginners te ontvangen, en voor degenen met meer ervaring. Afhankelijk van uw vaardigheidsniveau, zwemmen door scholen vissen naar een plek waar haaien vaak te verzamelen. Ga verder in de richting van het wrak Yolanda om een ​​plateau te bereiken 15-25 meter (50-80 voet) diep, bezaaid met kleine ergs en koraal ontsluitingen waar de steen vis en schorpioen visvoer. Het wrak van de Yolanda, compleet met een lading van toiletten en badkamers, biedt de thuisbasis van grote vissen, zoals tonijn, bluefish, en af ​​en toe een hamerhaai.

Een andere populaire duikplaats is Jackson Reef op de meest noordelijke van de 4 riffen dat de Sinaï en Saoedi-Arabië te scheiden. Sterke stromingen maken het ideaal voor grote pelagische, haaien en andere grote vissen. Bewonder zachte en harde koralen, en zoeken naar barracuda's, jacks, hamerhaaien en tijgerhaaien.

De overblijfselen van de Cypriotische koopvaardijschip Lara, die met het rif botste in 1981, ligt op een diepte van 45 meter (147 voet) en nog veel meer, terwijl het wrak van de SS Thistlegorm houdt de Tweede Wereldoorlog machines en apparatuur, nog steeds keurig opgeborgen in haar geopend houdt, waardoor voor een fantastische duikervaring.

Deze meest bekende schiereiland Sinaï duik moet worden ervaren om echt waarderen de wonderen. De groep van de koralen aan de Temple komen van een diepte van 12-20 meter (40-65 voet). Als gezien in de juiste positie, en het gebruik van uw verbeelding, ze zien eruit als kolommen van een tempel.

Voor een minder uitdagende duik zijn er zanderige plekken op ongeveer 8 meter (25 voet) met veel inhammen in de kust riffen en koralen ongeveer 2 meter (6,5 voet) uit elkaar, zodat u om te zwemmen tussen hen.

 

Inbegrepen

Transfer van / naar het hotel in Sharm El-Sheikh

Lunch en frisdranken

Alle duikuitrusting

 

Niet Inbgrepen

Tips

persoonlijke uitgaven

 

Bij aankoms Goed om te weten

• Pick-up tijd wordt bevestigd als je eenmaal hebt geboekt, en zal afhangen van waar uw hotel zich bevindt

Hoogtepunten

Duiken op een aantal van de beste duiklocaties in de Rode Zee

Ontdek oude scheepswrakken die onderdak bieden aan honderden vissen, met inbegrip van grote vissen zoals tune

Tailor de duik ervaring om uw vaardigheidsniveau aan te passen

Zie de Lara wrak, en het wrak van de SS Thistlegorm, waar de Tweede Wereldoorlog apparatuur wordt nog steeds opgeslagen

Bewonder de zachte en harde koralen van Jackson Reef

Duiken tussen de haaien, grote pelagische en af ​​en toe een hamerhaai

Geniet van de ondiepe duik throughs en zandige plekken

Route

  1. Sharm el Sheikh