Super safaritocht van Marsa alam

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 60

Geniet van Super Safari Trip vanuit Marsa Alam Rij door de woestijn rond 22 km. tot aan het dorp Bedouins, Ride Camel, ervaar het meest prachtige uitzicht op de zonsondergang in het hart van de woestijn Geniet van BBQ open buffetdiner: gegrilde kip, kofta, aardappelen, pasta, rijst,

Egyptische Folkor-show

Van EUR 60

Boek Nu! Inquire Booking


Je wordt opgehaald bij je hotel door de 4WD Toyota landcruiser. We vervolgen onze weg in de jeeps en rijden door de woestijn rond 22 km. tot het bedoeïenen dorp (onderweg maken we een stop waar onze professionele gids je alles zal uitleggen over de beroemde Akassia-boom)

Wanneer we aankomen in het bedoeïenen dorp, zul je de lokale gastvrijheid voelen door verwelkomende thee te ontvangen en de quad door de woestijnvalleien te rijden!

Bedoeïenen gebruiken de kamelen voor vervoer en om de Bedoeïenen manier van leven te ervaren, zult u ook een ritje maken op de kameel!

Nadat je een aantal foto's hebt gemaakt van jou en je vrienden op de kameel (ten), geeft je gids je een rondleiding door het dorp. Hier zie je onder andere: de Bedoeïenenvrouwen bakken traditioneel brood en een waterput enz.,

Nu geven we je de kans om het meest fantastische uitzicht op de zonsondergang in het hart van de woestijn te ervaren! Probeer te genieten van het geluid van stilte.

We gaan terug naar onze tent, waar we je een heerlijk BBQ-open buffetdiner serveren: gegrilde kip, kofta, aardappelen, pasta, rijst, moskaa, salades, brood, fruit en frisdranken (mineraalwater is non-stop beschikbaar tijdens de reis)

Tijd voor een feestje! met een traditioneel bedoeïenenfeest, waar je kunt luisteren en dansen met de Egyptische muziek!

En voordat we je naar je hotel brengen, heb je de gelegenheid om de geweldige sterrenshow te bekijken in het luchttheater

Hoogtepunten

Rijd door de woestijn met 4WD

Voel de lokale gastvrijheid door verwelkomende thee te ontvangen en de quad door de woestijnvalleien te rijden

Berijd Camel

ervaar het meest prachtige uitzicht op de zonsondergang in het hart van de woestijn

BBQ open buffetdiner: gegrilde kip, kofta, aardappelen, pasta, rijst,

Egyptische Folkor-show

Inclusief

Ophalen met 4WD

Quad biking trip

Kamelen ritje

BBQ open buffetdiner: gegrilde kip, kofta, aardappelen, pasta, rijst,

Egyptische Folkor-show

Exclusief

Tips

Extra drankjes

Route

  1. Marsa Alam