luxor 3 daagse excursie vanuit Hurghada

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 250

+1 Extra opties

 

Geniet van een ontspannende 3 daagse excursie  naar Luxor vanuit Hurghada met je Nederlandstalige gids, neem je tijd tijdens het bezoek, breng 2 nachten door in Luxor   Bezoek de attractie van Luxor, The Ancient Thebe, De Vallei der Koningen, Koningin Hatshepsoet-tempel, De kolossen van Memnon, Karnak-tempel en Luxor-tempel, Zeil op de Nijl met de Egyptische Felucca

Van EUR 250

+1 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1: Hurghada - Luxor

 

Vroeg in de ochtend  om 04:00  uut halen we u op van uw hotel in Hurghada door een privé-auto van A.C. over te brengen naar Luxor voor een overnachtingtrip naar Luxor vanuit Hurghada. Bij aankomst ontmoet je je privé-gids die je bezoekt:

 

Karnak-tempel:

 

 Geen enkele site in Egypte is indrukwekkender dan Karnak. Het is het grootste tempelcomplex dat ooit door de mens is gebouwd en vertegenwoordigt de gecombineerde prestatie van vele generaties van oude bouwers en farao's. De tempel van Karnak is eigenlijk drie hoofdtempels, kleinere ingesloten tempels en verschillende buitenste tempels op 247 hectare grond.

 

Luxortempel:

 

 De Tempel van Luxor was het centrum van het belangrijkste festival, het festival van Opet. Het doel van de tempel, grotendeels gebouwd door Amenhotep III en Rameses II, diende als decor voor de rituelen van het festival. Het festival was om het menselijke aspect van de heerser te verzoenen met het goddelijk ambt. Lunch  wordt geserveerd in een lokaal restaurant, dan check je in 3 hotel, Lotus.Hotel

 

's Avonds is er een optionele tour naar het geluid en de lichtshow in de tempel van Karnak

Licht show bij karnak :  De show begint met een historische inleiding over de geboorte van de grote stad Thebe en de bouw van de Karnak-tempel. De show vertelt de glorieuze verwezenlijkingen van enkele grote farao's terwijl je luistert naar een prachtige en poëtische beschrijving van de artistieke schatten en de grote erfenis die de Karnak-tempel omsluit. Overnachting in 3 Hotel.

 

Dag 2: Luxor

 

Ontbijt in uw hotel, dan wordt u vergezeld door uw persoonlijke gids en een privévoertuig met airconditioning om te bezoeken:

Vallei van de Koningen: De laatste rustplaats van de heersers van Egypte van de 18e tot de 20e dynastie, het is de thuisbasis van graven waaronder de grote farao Ramses II en farao Toetanchamon. De graven waren goed gevuld met alle materiële goederen die een heerser nodig zou kunnen hebben in de volgende wereld. Het grootste deel van de decoratie in de graven is nog goed bewaard gebleven. Hatshepsut-tempel: Het is een van de mooiste en best bewaarde van alle tempels van het oude Egypte. De tempel werd gebouwd op drie niveaus met twee brede opritten op een centrale positie die de niveaus bij elkaar brachten.

 

Colossi van Memnon: Twee massieve stenen beelden van koning Amenhotep III zijn de enige overblijfselen van een complete mortuariumtempel. De beelden zijn gemaakt van blokken kwartsiet zandsteen die in Cairo bestaan en vervolgens 700 KM naar Luxor zijn verplaatst Lunch in restaurant Nile View - Overnachting in Luxor

 

Inbegrepen

Verblijf in  in een 3 * hotel met ontbijt, Lotus hotel - 2 nachten

Excursie naar de westover van de Nijl naar Hatshepsut Temple & Valley of the Kings.

Excursie naar de tempel van Karnak en de tempel van Luxor.

Service van professionele gids.

Winkelen via beroemde Bazaars.

Een hulp van ons persoonlijk tijdens rondleidingen

Flessen water tijdens uw reis.

Haal diensten op bij uw hotel en ga terug.

Lunch in een kwaliteitsrestaurant Bijstand van ons persoonlijk tijdens rondleidingen

Alle transfers door voertuigen met airconditioning Zeiltocht

 

Niet Inbegrepen

 Eventuele extra's die niet in de reisbeschrijving staan ​​vermeld

Fooien

 

 

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

 

Karnak tempel

Luxor tempel

De kolossale beelden van Memnon

Hoogtepunten

Bezoek de Vallei der Koningen

Hatshepsut tempel

De kolossen van Memnon

Karnak-tempel

Luxor tempel

Zeiltocht op de Nijl

Route

  1. الغردقة
  2. الأقصر