Intro Duiktrip vanuit Sahel Hashesh

Inquire Booking

Wij bieden een dag Dag Duiktocht. Verken het onderwaterleven van de Rode Zee tijdens een 6-uur durende duiktocht. Zwem met kleurrijke vissen in koraaltuinen en kijk uit voor dolfijnen, schildpadden, elegante skates en meer. Geniet van een lunch aan boord en snacks tussen duikplekken.

Inquire Booking

 

Je ervaart het unieke onderwaterleven van de Rode Zee tijdens een spannende duiktocht van een halve dag vanuit Hurghada of El Gouna.

Een chauffeur haalt je op bij je hotel en brengt je rechtstreeks naar de duikboot. Je stapt aan boord voor je geweldige Rode Zee-avontuur in zee en bekijkt onderwaterflora en -fauna op populaire duikplekken.

Je zwemt tussen de koraaltuinen en observeert een grote verscheidenheid aan dieren, van scholen met kleurrijke vissen tot elegante roggen en zelfs een nieuwsgierige dolfijn of schildpad.

Je maakt 2 duiken in 2 verschillende duikplekken, zoals Abu Ramada, Small Giftun of Umm Gummar. Een ervaren gids/instructeur helpt je alle onderwaterwonderen van de Rode Zee, groot en klein, te ontdekken.

Terug aan boord van de boot worden lunch en frisdranken geserveerd terwijl je tussen de duikplekken vaart, of zonnebaadt tijdens de transfer terug naar de haven in Hurghada.

 

Inbegrepen

 

Transfers door voertuigen van hoge klasse met airconditioning vanuit je hotel

Boottocht met 2 duikhaltes

Duikuitrusting

Hulp van gids/instructeur

Lunch aan boord

Mineraalwater en frisdranken

 

Niet inbegrepen

 

Professionele duik (10 EUR extra)

Fooi voor chauffeurs en duikgidsen

Eten en drinken die niet genoemd worden

DVD van je duik

 

Bij aankomst

 

Goed om te weten

• Als een lid van je groep niet wil duiken, zijn ze vrij om deel te nemen aan de tour en aan boord van de boot te blijven tijdens het duiken om te zonnebaden, zwemmen, snorkelen of zelfs een proefduikles te nemen. Speciale kortingen worden aangeboden voor niet-duikers
• Geef het aan indien je de professionele duik wilt doen. Dit is inclusief een langere duiktijd, een volledige dag gebruik maken van de uitrusting en een diepere duik. Dit kost 10 EUR extra, te voldoen in contanten aan de gids op de dag van de tour

 

 

Hoogtepunten

Verken het zeeleven van de Rode Zee op populaire duikplekken in Hurghada

Zwem met schildpadden, dolfijnen en roggen

Ontdek de grote verscheidenheid aan onderwaterleven in de koraalriffen

Profiteer van 2 duiken op 2 verschillende duikplekken

Ontspan tijdens de lunch aan boord van de duikboot

Route

  1. Hurghada (EG)