Day tour to luxor from Soma Bay

Book Now Inquire Booking

From EUR 120

Private day tour to Luxor from Soma Bay by private car with your own guide it allows you to see the real Luxor, Visit the valley of Kings, The burial place of Egypt most powerful kings, The Queen Hatshepsut temple, the Colossi of Memnon and Karnak temple. 

From EUR 120

Book Now Inquire Booking

 

Wij halen je op bij je hotel in  Soma bay om 05:30 met een taxi met airconditioning en arriveer rond 09:00Luxor. Je steekt de Nijl over om enkele van de meest spectaculaire hoogtepunten van de legendarische Westoever van Luxor te bezoeken, waar je met je privégids op verkenning gaat
. 1-The Valley of the Kings, Je bezoekt 3 Tombs
2-De tempel van Hatshepsut
3-De kolossen van Memnon.

Rond de middag lunch je in een lokaal restaurant in Luxor. Vervolgens ziet u 's middags een stadstour in Luxor met paard en wagen om het echte leven van de Egyptenaren te zien, waarna we u afzetten in de Karnak-tempel Bezoek de tempel van Karnak - de grootste oude religieuze site die overal ter wereld bekend is Sluit uw dag af met een optionele tour in een traditionele Felucca in de late namiddag - de perfecte manier om te ontspannen terwijl u het traditionele plattelandsleven aan de oever van de rivier bekijkt. Als je vroeg klaar bent, is er misschien wat tijd om souvenirs te kopen in de uitgestrekte souk van Luxor of, als je dat liever hebt, neem de tijd om alleen rond te dwalen door het centrum van Luxor. Ten slotte wordt u om 17.30 uur opgehaald door uw privéauto die u terugbrengt naar de haven van Safaga, waar u om 19.30 uur terugkeert naar uw cruiseschip Mocht u wijzigingen in de reisroute willen aanbrengen - zoals een bezoek aan de Luxortempel in plaats van Karnak of meer tijd in de souk doorbrengen - dan zullen we waar mogelijk passende regelingen treffen.

Highlights

 • See the real Luxor

 • Visit the Valley of Kings

 • The Queen Hatshepsut temple

 • the Colossi of Memnon

 •  Karnak temple.

This tour includes

 1. Pick up services from your Cruise ship in Soma Bay and Return
 2. Tour to Karnak, Colossi of Memnon.
 3. Mineral water” Shopping through famous Bazaars.
 4. Tour to Hatshepsut, Valley of the Kings.
 5. lunch meal
 6. All Service charges & taxes

This Tour Excludes

 • Any Extra
 • Tipping
 • Felucca trip

Route

 1. Safaga
 2. Qena
 3. Luxor
 4. Hurghada