Prive dag excursie naar Cairo vanuit Sahel Hashesh met een Prive busje

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 95

+3 Extra opties

Zoekt u een Prive dag excursie naar Cairo vanuit Sahel Haehsh  met een Prive Nederlandstalige gids en Prive buse?, Met veel plezier kunnen wij u helpen Wij bezoeken de Piramiden van Giza,de Sfinx, Cairo museu met de schatten van de Jonge Farao Tutankhamon.Lunch op een Nile cruise

Van EUR 95

+3 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

 

U wordt om 03.00 am vroeg in de ochtend met een Prive busje vanuit uw hotel in Sahel Hashesh opgehaald .Het duurt  ongeveer 6 uur naar Cairo. aankomst in Cairo om 09:30 In Cairo bezoeken wij het Egyptisch museum  met de schatten van de Jonge Farao Tutankhamon,Vervolgens lunch op een Nijlcruise Daarna bezoeken wij  de Piramides van Giza en de Sfinx.

Inbegrepen

 

Alle transfers & entreegelden

Nederlandstalige gids

 Mineraal water tijdens deze excursie

 lunch

 

 Niet inbegrepen

 

Foien voor gids en de chauffeur

Dranken in het restaurant

 

Tips voor deze excursie

 

 

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

 

Hoogtepunten

Bezoek aan de Piramiden van Giza en De Sfinx

Het Egyptisch museu met de  schatten van Tutankhamon

Lunch op Nijl Cruise of bj de Piramiden

Prive airco busje

Nederlandstalige gids

Route

  1. Hurghada