Ahmed khalil aan het woord:

Ik heet Ahmed Ibrahim Khalil ,geboren in Damietta 1982 , Voor oprichting van Excursiesegypte.nl Ik heb 4 jaar Egyptologie en Toerisme gestudeert aan het faculteit van Toerimse,Cairo Universiteit Daarna heb ik gewerkt in Luxor als reisbegeleider en Reisgids. Ik woonde in luxor voor 5 jaar.Deze omgeving heeft werkelijk mijn hart gestolen en daarom wil ik vol passie en enthousiasme dit mooie gebied met iedereen delen. mijn ervaring als reisbegeleider en mijn jaarlijks bezoek aan de diverse vakantiebestemmingen kan ik u uitstekend adviseren en samen met u een droomvakantie realiseren/samenstellen.


Mostafa Abdel Ghany aan het woord:

IK heet Mostafa abdel Moghney en Ik heb  Toerisme gestudeert aan het faculteit van Toerimse,Cairo Universiteit Daarna heb ik gewerkt in Cairo als reisbegeleider mijn liefde voor Nederlandse taal ,Nederlanders en belgen  geeft me steun om Nederlandstaaal te gaan leren, Ik heb Nederlandstaal in Groningen universtiteit gestudeert .Ik ben een duiker ook  ,IK begeleid Nederlandse groepen overal in Egypte.


Ahmed khalil Egypte reis adviseur

Onze team


Ahmed khalil Egypte reis adviseur
Ahmed khalil Egypte reis adviseur

Mohamed Khalil aan het woord:

Ik heet Mohamed Khalil,de Broer van Ahmed , Ik heb 4 jaar ook Egyptologie en Toerisme gestudeert aan het faculteit van Toerimse,ain Shams Universiteit ,Ik werk nu in Hurghada als  Reisgids.De rode zee met zijn prachtige Corals en crystal water heeft werkelijk mijn hart gestolen en daarom wil ik vol passie en enthousiasme dit mooie gebied met iedereen delen. mijn ervaring als reisbegeleider en mijn jaarlijks bezoek aan de diverse vakantiebestemmingen kan ik u uitstekend adviseren en samen met u een droomvakantie realiseren/samenstellen.


excursies Egypte 


Het gaat hierbij uitsluitend om zeer speciale en scherp geprijsde reizen.Wij organiseren groepsreizen,maar ook voor individuele reizen staan wij voor u klaar. Reizen met Excursiesegypte.nl zijn altijd perfect georganiseerd en onze service is 
anders,omdat wij u alles van Egypte laten zien.Het oude Egypte, maar ook het moderne. Maak kennis met de lokale bevolking en geniet van de schitterende natuur.


Excursiesegypte.nl is onderdeel Marsa alam tours ,Wij zijn is gevestigd als reisorganisatie in Egypte 


Adres in Hurghada

Sheraton street | el bahr el Ahmr, Hurghada 84511, Egypte


​​