Dolfijn house dag snorkeling excursie vanuit Makadi

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 35

Zoekt u dolfijn huis dag snorkeling excursie vanuit Makadi  waar u kunt in de zee met de dolfijnen gaan zwemmen?Wij kunnen u helpen met deze excursies naar het huis van de dolfijnen vanuit Hurghada of dolfijn Huis Snorkeling dag excursie

Vanuit uw hotel in Makadi wordt u opgehaald met een  delux aircondting busje naar de marina.Na 2 uur varen in de zee komt u aan in het gbeied waar de dolfijnen vaak voorkomen

Van EUR 35

Boek Nu! Inquire Booking

 

Na een pick up bij jouw hotel in Makadi ga je met een busje  met air-conditioning naar de bootpier waar je begroet wordt door de kapitein en zijn crew. Je begint aan een onvergetelijke snorkelervaring naar plekken waar je waarschijnlijk dolfijnen ontmoet.

Er is een 90% zekerheidskans dat je dolfijnen ziet waar je mee kunt snorkelen en zwemmen. De goed uitgeruste boot neemt je mee naar plekken op openzee waar de dolfijnen leven. De onderwaterwerled met zijn talrijke en kleurrijke vissen en koraal nodigt jou uit. De koralen zijn indrukwekkend mooi en zijn het thuis van een grote verscheidenheid aan soorten. Laat jouw droom in vervulling gaan en wees dichtbij de dolfijnen. Geniet van de zon, snorkel in de rode zee of ga lekker zitten en ontspan.

De crew maakt een heerlijke lunch voor je klaar tijdens de cruise. Je keert terug naar de bootpier in de namiddag en je wordt vervolgens teruggebracht naar jouw hotel.

 

Deze excursie is  inbegrepen

Transport van / naar jouw hotel

Lunch en drankjes

Bootcruise

Snorkelgids

Mineraalwater en snacks aan boord van de boot

Veiligheidsvesten

Frisse water douches

Plek met schaduw aan boord van de boot

Snorkeluitrusting

 

Niet inbegrepen

Persoonlijke uitgaven

Fooien

 

Bij aankomst

Goed om te weten

Neem je zwemkleding, handdoek, zonnebril en zonnebrand mee, en vergeet je camera niet!

Hou er rekening mee dat deze tour geschikt is voor kinderen, maar dat zij niet met de dolfijnen kunnen zwemmen en aan boord van de boot moeten blijven terwijl de anderen het water in gaan. In het geval het kind goed kan zwemmen kan hij/zij gaan snorkelen, maar moet te allen tijde onder toezicht van een volwassene staan.

Hoogtepunten

Zwem met dolfijnen in de open zee

Ontdek de schitterende koraalriffen en ontspan op de zandbanken

Beleef de schoonheid van de kleurrijke onderwaterwereld

Route

  1. Hurghada