2-daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada

Boek Nu! Inquire Booking

Van EUR 510

+4 Extra opties

Geniet van Prive 2-daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada,Bezoek de hoofdstad van Egypte met zijn Beroemde Pyramiden van Giza en het Egyptisch Museum ,Vlieg naar Luxor overnachten in luxor en de volgende dag bezoek aan de vallei der koningen,de kolossale beelden van Memnon,Karnak tempel en rijden naar Hurghada 

Van EUR 510

+4 Extra opties

Boek Nu! Inquire Booking

Dag 1-Hurghada-Cairo:

U wordt vanuit uw hotel om 03:00 uur opgehaald naar Hurghada vliegveld,U vliegt naar Cairo via Egyptair om 05:00 aankomst in Cairo om 06:00.Je begint met de piramiden van Gizeh.De Pyramide van Cheops ( Khufu),Khufu was de 2de farao van de 4de dynastie( oud Rijk 2500 v.chr) hij begon zijn regeerperiode,die 23 jaar duurde met de bouw van zijn  graf( de Grote Pyramide).De oorspronkelijke hoogste  was 146m,de lengte van zijn zijden aan de basis is ruim 230 M. de inhoud van de Piramiden :23000.000 stenen blokken,de gemiddlede gewicht van iedere steen varieet van 1,5 tot  15 ton,het totale gewicht is 6 miljoen ton.

The Pyramids of <a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a> </a>

Als u de grafkamer van koning Cheops wilt bezoeken. Je kunt de gids vragen om het voor je te kopen, het kost 400 l. E per persoon (26$ per persoon)

The burial chamber of <a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a  data-cke-saved-href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' href='../Egypt-Travel-Guide/The-Pyramid-of-<a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a>-at-Giza.php' target='_blank' > <a href='../Egypt-Travel-Guide/De-piramide-van-Cheops-in-Gizeh.php' target='_blank' > Cheops </a> </a> </a>
Darnaar bezoeken wij de Piramiden van Chefren,Deze Piramide werd gebouwd ron 2500 v.ch als graf voor de Farao die 25 jaar over Egypte regeerde,de hoogste van de Pyramide is137 m,de basis meet 210 m.Het is de enige Piramide waar de top nog een deel van de bekleeding te zien is,in de grafkamer staat de granieten graftombe.De ontdekker van deze kamer is Giovanni bezoni (2 maart 1818)

De Piramide van Chefren
Daarna bezoeken de Piramide van Mycerinos( Menkaura) was de zoon en de opvolger van Chefren

De Piramide van Mycerinos

Bezoek vervolgens een uitkijkpunt om panoramische foto's te maken 

Giza Pyramids Panoramic view

We gaan naar de Vallei Tempel van koning Chephren . Deze werd in 1853  door de franse Egyptoloog  Mariette ,Deze uitgegraven ,Deze tempel was de plaats waar het lijk van de koningen gemummifeerd.vanuit de dal tempel  kun je de Grote Sfinx van dichterbij bekijken - de legendarische bewaker die bij het enorme begrafeniscomplex staat met zijn leeuwenlichaam en het hoofd van koning Chephren . De sfinx is 57 m lang en 20 m hoog,de hoogte van zijn gezicht is 4 M.

U bezoekt de beroemde bazaar Khan el khalil bazaar. Lunch is optioneel in de bazaar.U vliegt naar Luxor  aankomst in Luxor ,U wordt vervoerd naar uw hotel in Luxor Steigenberger Nile Palace .

Dag 2-Luxor -Hurghada:

U kunt extra Balloonvaart boeken ,Deze kost 85 Euro per person
 

Na het ontbijt Je steekt de Nijl over om enkele van de meest spectaculaire hoogtepunten van de legendarische westoever van Luxor te bezoeken, waar je met je eigen gids zult verkennen. Bezoek de Vallei der Koningen  
De Vallei der Koningen :
De laatste rustplaats van de Egyptische heersers van de 18e tot de 20e dynastie, het is de thuisbasis van graven waaronder de grote farao Ramses II en jongen Farao Toetanchamon . De graven waren goed gevuld met alle materiële goederen die een heerser nodig zou kunnen hebben in de volgende wereld. De meeste decoratie in de graven is nog goed bewaard gebleven.



Vervolgens gaan wij  Karnak Tempel bezoeken

Geen enkele site in Egypte is indrukwekkender dan Karnak . Het is het grootste tempelcomplex dat ooit door de mens is gebouwd en vertegenwoordigt de gecombineerde prestatie van vele generaties van oude bouwers en farao's. De tempel van Karnak bestaat eigenlijk uit drie hoofdtempels, kleinere ingesloten tempels en verschillende buitenste tempels op 247 hectare grond.

 

Booking:
 

Boek nu met aanbetaling met Credit Card en u ontvangt een boeking voucher met bevestiging van de excursies en Factuur met het bedrag dat u  betaald hebt en het resterende bedrag dat u in Egypte tijdens de excursie .

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

Hoogtepunten

  • De Pyramiden an Giza
  • De Sfinx
  • Het Egyptisch Museum
  • De vallei der koningen
  • Hatsjepsut tempel
  • Karnak tempel
  • De kolossale beelden van Memnon

Inbegrepen:

  • Prive airco vervoer
  • Privé Engels sprekende gids maar Nederlandstalige gids alleen voor 20 euro extra daags
  • Entree geld voor alle vermelde sites
  • Twee keer lunch in Cairo en in Luxor
  • Binnenlandse vliegtickets-Hurghada-Cairo-Cairo-Luxor
  • Een nacht verblijf in het Nile Palace Luxor

Niet inbegrepen:

  • Fooien voor gids en de chauffeur
  • Dranken in het Restauarnt
  • Avondeten

Route

  1. Hurghada
  2. cairo
  3. الأقصر
  4. الغردقة